Strohplatz

Zorg en Welzijn

Kies een geweldloze communicatie training of de kennismaking.
Verdieping Introductie Vervolg 2 dagen 2 dagen 10 dagen InCompany Ondersteuning 1.5 uur 1 dag Introductie persoonlijke groei professioneel Terugkom Integratiejaar

In de gezondheidszorg (doktoren, verpleegsters, managers) en sociale dienstverlening, is respectvol klantencontact met aandacht voor menselijke waarden belangrijk, evenals interpersoonlijk contact in de bedrijfsvoering. Klanten willen zich gezien en gehoord voelen, en voor collega`s onderling is menselijke en prettige samenwerking belangrijk.

Geweldloze Communicatie biedt allerlei handvaten om te kunnen bijdragen aan patiënten en familie van patiënten. De vaardigheden in oprecht inlevingsvermogen maakt dat patiënten zich niet alleen gehoord en gezien voelen, maar vooral ook welkom.

Iedereen is verschillend, dus ook collega`s waarmee je dagelijks samenwerkt. Hoe kunnen we dan aangeven wat we willen en met respect voor alle betrokkenen beslissingen nemen, mét plezier en zonder onszelf te verliezen? Geweldloos communiceren biedt praktische vaardigheden voor begrip en inleven voor elkaar en jezelf, wat meer onderlinge verbinding binnen teams en organisaties tot gevolg heeft.


Wij bieden zakelijke introductie communicatie trainingen in Rotterdam, en geven we ook incompany verbindende communicatie trainingen bij u op uw bedrijfslocatie.

Delen?
Volgen?