Strohplatz

Zorg en Welzijn

Wat wilt u?
Wij trainen in Eindhoven, Breda,
Tilburg of incompany.
Introductie
 
Vervolg
Introductie
Verdieping
InCompany
Jaartraining
Mediation
Terugkomdag
Coaching
Train-de-Trainer

In de gezondheidszorg (doktoren, verpleegsters, managers) en sociale dienstverlening, is respectvol klantencontact met aandacht voor menselijke waarden belangrijk, evenals interpersoonlijk contact in de bedrijfsvoering. Klanten willen zich gezien en gehoord voelen, en voor collega`s onderling is menselijke en prettige samenwerking belangrijk.

Geweldloze Communicatie biedt allerlei handvaten om te kunnen bijdragen aan patiënten en familie van patiënten. De vaardigheden in oprecht inlevingsvermogen maakt dat patiënten zich niet alleen gehoord en gezien voelen, maar vooral ook welkom.

Iedereen is verschillend, dus ook collega`s waarmee je dagelijks samenwerkt. Hoe kunnen we dan aangeven wat we willen en met respect voor alle betrokkenen beslissingen nemen, mét plezier en zonder onszelf te verliezen? Geweldloos communiceren biedt praktische vaardigheden voor begrip en inleven voor elkaar en jezelf, wat meer onderlinge verbinding binnen teams en organisaties tot gevolg heeft.


Wij bieden zakelijke introductie communicatie trainingen in Eindhoven Breda en Tilburg, en geven we ook incompany verbindende communicatie trainingen op uw bedrijfslocatie.

Delen?
Volgen?