Strohplatz

Verbindend Leiderschap

Wat wilt u?
Wij trainen in Eindhoven, Breda,
Tilburg of incompany.
Introductie
 
Vervolg
Introductie
Verdieping
InCompany
Jaartraining
Mediation
Terugkomdag
Coaching
Train-de-Trainer

Verbinding is de bouwsteen van ieder team. In zakelijke omgeving werken teams en organisaties dan ook het beste als de onderlinge verbinding gezond is, wat namelijk uiteindelijk leidt tot meer efficiëntie en dus meer success. Op dit intermenselijk vlak biedt Geweldloze Communicatie (ofwel Verbindende Communicatie) erg veel handvaten die binnen zakelijke context steeds populairder worden. Een verbindende communicatie training levert dan ook merkbaar betere relaties met collega`s en klanten.

Geweldloze communicatie biedt inzichten en vaardigheden die onderlinge verbinding en begrip binnen een team verhogen, zodat creativiteit en effectiviteit optimaal wordt gestimuleerd. Dit werkt inspirerend, zowel voor medewerkers als voor klanten van uw bedrijf. Verbindend Leiderschap betekent dan ook: collega`s met meer onderlinge verbinding samen laten werken zodat dit de kracht van de organisatie versterkt.

Zowel individueel als per team, is er een risico dat medewerkers dingen doen omdat dit altijd zo gaat, of omdat medewerkers -om conflict, schuldgevoel of schaamte te voorkomen- keuzes maken die niet past bij wat we eigenlijk willen. Geweldloos communiceren nodigt uit om in te zoomen op de belangen en behoeften die er zijn, en vanuit daar te handelen en communiceren. Uiteindelijk geeft dit namelijk meer samenwerking en effectiviteit.

Wat biedt geweldloos communiceren nog meer?

Geweldloze communicatie biedt nog veel meer handvaten voor teams en management waaronder: feedback geven én feedback ontvangen op een verbindende manier, verbindend een "nee" of "slecht" nieuws overbrengen, oprechte ondersteuning bieden bij uitdagende situaties, helderheid en efficiëntie scheppen in lange besluitvoering, oplossingen vinden als de belangen tegenstrijdig lijken, grenzen stellen op een verbindende manier, en meer.


Wij bieden zakelijke introductie communicatie trainingen in Eindhoven Breda en Tilburg, en geven we ook incompany verbindende communicatie trainingen op uw bedrijfslocatie.

Delen?
Volgen?