Strohplatz

Effectief communiceren met verbindende communicatie


Het volgen van de training was voor mij erg waardevol. Het heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en behoefte aan leren. Naar mijn idee lag er een plan, maar was er voldoende ruimte om daarvan af te wijken en in te spelen op wat de groep graag wilde en dat heb ik als erg prettig ervaren. (lees )

geanonimiseerd

Verbinding is de bouwsteen van ieder team. In een zakelijke omgeving werken teams en organisaties dan ook het beste als de onderlinge verbinding gezond is, want dit leidt tot meer efficiëntie en meer success. Op dit intermenselijk vlak biedt Geweldloze Communicatie (ofwel Verbindende Communicatie) erg veel handvaten die binnen zakelijke context steeds populairder worden. Een verbindende communicatie training levert dan ook merkbaar betere relaties met collega`s en klanten.

Verbindende communicatie biedt inzichten en vaardigheden die onderlinge verbinding en begrip binnen een team verhogen, wat meer samenwerking brengt. Verbindende communicatie biedt vele handvaten voor teams én management waaronder: kritiekloos feedback geven en feedback ontvangen, verbindend een "nee" of "slecht" nieuws overbrengen, oprechte ondersteuning bieden bij uitdagende situaties, helderheid en efficiëntie scheppen in besluitvoering die langer duurt dan gewenst, oplossingen vinden als de belangen tegenstrijdig lijken, grenzen stellen op een verbindende constructieve manier, en meer.


Delen?
Volgen?