Strohplatz

Effectief communiceren met onze verbindende communicatie training

Verbindende Communicatie in je werk

Verbindende communicatie wordt voor professionals steeds populairder. Waarom? Omdat verbindende communicatie medewerkers dichter brengt bij waar het écht om gaat, in plaats van communicatie "technieken" die verdoezelen waar intrinsieke kracht in zit. Het woord "beïnvloeden" zul je dan ook niet terugzien in onze leerdoelen. Ten tweede is verbindende communicatie extreem praktisch toepasbaar. Trainingen in verbindende communicatie hebben dan ook een langdurig effect. Verbindende communicatie wordt effectieve communicatie door oprecht naar elkaar te kunnen luisteren, voor jezelf op te kunnen komen op een verbindende manier ("assertiviteit"), en meer zelf-reflectie.

Onze verbindende communicatie trainingen onderscheiden zich heel erg duidelijk door een uiterst hoge praktische toepasbaarheid, terwijl we 101% "Geweldloze Communicatie" trainen. Nagenoeg iedere oefening die we in een training doen, heeft meteen een helder zakelijk direct toepasbaar doel. Hieronder enkele doelen uit onze trainingen:

Interesse

Onze zakelijke verbindende communicatie training is een 2-daagse training, die hieronder rechtstreeks online te reserveren en te betalen is; u ontvangt na betaling de gespecificeerde factuur. Neem voor incompany rechtstreeks contact op via het contactformulier helemaal onderin.

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Hij bewaakt goed ieders veiligheid. Vond het eng in het begin, ben dit niet gewend, maar trainer maakt het je wel comfortabel. (lees )

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Trainingen overdag zijn op de tijdstippen 10:00-13:00 en 14:00-17:00. Een half uur vantevoren zijn de deuren geopend voor inloop, zodat we op tijd kunnen beginnen. Deze training is Nederlandstalig, inclusief onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen (meestal noten stroopwafels en pure chocola), onderin staan de algemene voorwaarden. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. Maximaal 12 deelnemers kunnen zich inschrijven. U krijgt bij de training een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier.

Iedere cursuslocatie is per OV bereikbaar, en u kunt bij iedere cursuslocatie gratis parkeren.
Locatie Breda is te Veilingkade 9A, 4815 HC, Breda in het strogebouwtje helemaal áchterin op terrein "Stek".
Locatie Eindhoven Hoogstraat is te Hoogstraat 301B, 5654 NB, Eindhoven; de ingang is links om de hoek.
Locatie Eindhoven Berliozlaan is te Berliozlaan 8, 5654 SM, Eindhoven; de ingang is links om de hoek.
Locatie Utrecht is ín treinstation Utrecht Overvecht.

Kies hieronder de startdag en reserveer meteen door online te betalen.

Hartelijk dank voor minstens anderhalve week vantevoren te reserveren. De prijs voor twee dagen is voor ZZP`ers 333 euro, en werknemers 523 euro (incl. BTW). We beantwoorden met veel plezier vooraf uw vragen. U bent van harte welkom.


Delen?
Volgen?