Strohplatz

Zakelijke verbindende communicatie training

Zakelijke Verbindende Communicatie

Een verbindende communicatie training voor professionals wordt steeds populairder. Waarom? Omdat verbindende communicatie medewerkers dichter brengt bij waar het écht om gaat, in plaats van communicatie technieken die verdoezelen waar intrinsieke kracht in zit. Wij hebben dan ook geen leerdoelen met woorden zoals "beinvloeden". Ten tweede is verbindende communicatie extreem praktisch toepasbaar. Trainingen in verbindende communicatie hebben dan ook een langdurig effect. Verbindende communicatie wordt effectieve communicatie door oprecht naar elkaar te kunnen luisteren, voor jezelf op te kunnen komen op een verbindende manier ("assertiviteit"), en meer zelf-reflectie.

Onze verbindende communicatie trainingen onderscheiden zich heel erg duidelijk door een uiterst hoge praktische toepasbaarheid, zonder de intentie en het gedachtegoed van verbindende communicatie uit het oog te verliezen. Nagenoeg iedere oefening die we in een training doen, heeft meteen een helder zakelijk direct toepasbaar doel. Hieronder enkele doelen uit onze trainingen:

Interesse

Onze zakelijke verbindende communicatie training is een 2-daagse training, die hieronder rechtstreeks online te reserveren en te betalen is met iDeal of creditcard; u ontvangt na betaling de factuur. Neem voor incompany rechtstreeks contact op via het contactformulier helemaal onderin.

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Ik waarder de manier waarop de cursusdagen vloeiend en rustig verlopen. Dit komt denk ik door de open houding van Niels, zijn relaxtheid. Er ontstond een veilige sfeer door zijn eerlijke reacties. (lees )

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Trainingen overdag zijn op de tijdstippen 10:00-13:00 en 14:00-17:00. Een half uur vantevoren zijn de deuren geopend voor inloop, zodat we op tijd kunnen beginnen. Deze training is Nederlandstalig, inclusief onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen (meestal noten stroopwafels en pure chocola), onderin staan de algemene voorwaarden. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. Maximaal 12 deelnemers kunnen zich inschrijven. U krijgt bij de training een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier.

Iedere cursuslocatie is per OV bereikbaar, en u kunt bij iedere cursuslocatie gratis parkeren.
Locatie Breda Strogebouwtje is te Veilingkade 9A, 4815 HC, Breda helemaal áchterin op het terrein "Stek".
Locatie Breda Zeropoint is te Ceresstraat 29, 4811 CA, Breda.
Locatie Eindhoven Hoogstraat is te Hoogstraat 301B, 5654 NB, Eindhoven; de ingang is links om de hoek.
Locatie Eindhoven Berliozlaan is te Berliozlaan 8, 5654 SM, Eindhoven; de ingang is links om de hoek.
Locatie Utrecht is ín treinstation Utrecht Overvecht.

Kies hieronder de startdag en reserveer meteen door online te betalen.

Hartelijk dank voor minstens anderhalve week vantevoren te reserveren. De prijs is 400 euro voor twee dagen (incl. BTW). We beantwoorden met veel plezier vooraf uw vragen. U bent van harte welkom.


Delen?
Volgen?