Strohplatz


Effectief communiceren met onze verbindende communicatie training


Also in English
Verbindende communicatie wordt voor professionals steeds populairder. Waarom? Omdat verbindende communicatie medewerkers dichter brengt bij waar het écht om gaat. Bovendien hebben trainingen in verbindende communicatie een langdurig effect. Verbindende communicatie wordt effectieve communicatie door oprecht naar elkaar te kunnen luisteren, voor jezelf op te kunnen komen op een verbindende manier ("assertiviteit"), en meer zelf-reflectie te krijgen.

Onze introductie verbindende communicatie training biedt veel een brede basis met hoge praktische toepasbaarheid. Onze training verbindende communicatie draagt bij aan:

Interesse

Onze zakelijke verbindende communicatie training is een 2-daagse training, die we gemengd met particulieren geven. Wij geven deze training graag gemengd omdat de leerpunten nagenoeg hetzelfde zijn: uiteindelijk zijn we allemaal mensen. Hieronder kunt u meteen reserveren. Wij geven ook incompany trainingen.

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Ik ben tevreden over de manier waarop de lessen worden gegeven. Daar is niets mis mee! Heb me verbonden gevoeld en over het algemeen was wat er gezegd werd door zowel trainer als deelnemers zeer prettig om te ervaren omdat het allemaal in soepelheid verliep, gezamelijk overleg en delen. (lees )

geanonimiseerd

Wanneer en hoe laat?

Onze introductie verbindende communicatie trainingen:

Eindhoven volledige 2-daagse op twee zaterdagen: 8+15 jan. , 2+9 april, 2+9 juli, 8+15 okt..

Breda volledige 2-daagse op twee zondagen: 14+21 nov. , 6+13 febr., 1+8 mei, 11+18 sept., 11+18 dec. 2022.

Online compact 2-avonden maandag- en woensdagavond: 22+24 nov. , 24+26 jan., 14+16 maart, 16+18 mei, 18+20 juli, 26+28 sept., 21+23 nov..

Trainingen zijn tussen 10:00-17:00 overdag bij de volledige 2 dagen training, en tussen 19:00-22:00 s`avonds bij de compacte 2 avonden training. De uitnodiging is om in het halve uur vooraf alvast binnen te komen; onderin staan de algemene voorwaarden. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt een map met lesmateriaal en feedbackformulier (alleen bij online: vlak vantevoren met PostNL toegestuurd). Op locatie is er onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen.

Waar?

Locatie Breda en online is zowel in Breda (nabij Tilburg) klassikaal als óók online, tegelijkertijd dus. Je kunt dus altijd meedoen: in reallife in Breda of online.
Locatie online is thuis; wij versturen vlak vantevoren de cursusmap, en op de dag zelf vlak vantevoren de inloggegevens.
Locatie Breda is Seterseweg 7, Oosterhout, biologische tuinderij Sophia's Tuin; parkeren links naast gebouw (wandeling).
Locatie Eindhoven is te Hoogstraat 301B, 5654 NB, Eindhoven; de ingang is links om de hoek.

Direct reserveren

Kies hieronder de startdag en reserveer door online te betalen.
De compacte 2 avonden (gecertificeerde trainer) kost als ZZP`er 125 euro, en als werknemer 175 euro (incl. BTW).
De volle 2 dagen (gecertificeerde trainer) kost als ZZP`er 250 euro, en als werknemer 350 euro (incl. BTW).
U bent van harte welkom!