Strohplatz

Mediators en coaches

Wat wilt u?
Wij trainen in Eindhoven, Breda,
Tilburg of incompany.
Introductie
 
Vervolg
Introductie
Verdieping
InCompany
Jaartraining
Mediation
Terugkomdag
Coaching
Train-de-Trainer

Mediation met geweldloos communiceren (ofwel: verbindend communiceren) bij burn-out en depressie, worden steeds populairder voor coaches mediators en therapeuten in de psychosociale sector. Geweldloze communicatie geeft namelijk een frisse verbindende kijk op interpersoonlijke problematiek. Het (intern of extern) conflict wordt "opgelost" door met een verbindende visie de angel uit het conflict van binnen uit en voor de lange termijn te veranderen. Zowel bij intense angst schuld schaamte burn-out of depressie, als bij conflicten tussen verschillende partijen, kan geweldloos communiceren zeer verbindend en verhelderend werken.

Uitermate effectief aandacht hebben wat er speelt voor uw cliënten, op een manier dat uw cliënten zich gehoord en gezien voelen. Dit is de kern van empathie, waar geweldloze communicatie praktische handvaten voor geeft. In onze groepscursussen ervaart u zelf het resultaat van de verbinding die geweldloze communicatie biedt. De resulterende compassie brengt uw cliënten tot inzichten waarbij er weer verbinding is met zichzelf of anderen. We droegen met verbindend communiceren al bij aan vele psychologen en therapeuten, mediators, coaches, en docenten in mindfulnes yoga en andere zelfontwikkeling-methodes.

Geweldloze communicatie gaat vérder dan alleen begrip bieden, omdat de achterliggende concepten van geweldloze communicatie fundamentele houvast bieden bij angst, depressie, schuld en schaamte, verantwoordelijkheid en moeten, én de angel uit (zelf)oordelen en (zelf)kritiek halen. U draagt daadwerkelijk bij aan het herstel van relaties. Ook als ogenschijnlijk uw cliënten elkaar niet begrijpen of niet willen begrijpen, wordt het voor uw cliënten weer mogelijk de mens achter "de vijand" in te zien.

Binnen ons hele traject krijgt u oefening in contact blijven met uzelf én met uw cliënt of cliënten. Daarnaast leert u ook interventie op een verbindende manier.


Wij bieden zakelijke introductie communicatie trainingen in Eindhoven Breda en Tilburg, en geven we ook incompany verbindende communicatie trainingen op uw bedrijfslocatie.

Delen?
Volgen?