Strohplatz

Verbindende Communicatie met mediation


Het was goed en duidelijk materiaal dat ons werd aangeboden.
De trainer bracht op een enthousiaste prettige en duidelijke manier de presentatie over. Duidelijk met handen en voeten. De twee dagen waren dus zo om. (lees )

geanonimiseerd

Verbindend communiceren (ofwel geweldloze communicatie) met mediation, biedt glasheldere concrete handvaten om weer in verbinding en tot langdure oplossing te komen. Tussen geliefden, buren, families, vrienden: soms is er een situtie waar niemand blij van wordt. Hoe kom je daar uit? Hoe gaan we respectvol en toch daadkrachtig om met boosheid, onbegrip of meningsverschillen? Zoekt u mediation met als uitgangspunt geweldloze communicatie? Wilt u weten of geweldloze communicatie voor uw situatie kan werken? Met geweldloze communicatie is het geheel op een constructieve manier van een hele andere kant te bekijken.

Hoe werkt het?

Gestoeld op verbindende communicatie- ofwel geweldloze communicatie ontwikkeld door Marshall Rosenberg, zie cnvc.org-, nemen we samen de tijd voor verbindende mediation. Iedereen wordt gehoord op een verbindende respectvolle manier, en samen komen we tot iets waarbij zo veel mogelijk onderliggende behoeften van iedereen worden ingevuld. In plaats van de "óf óf", gaan we voor de "én én".

Ons doel is herstel, toegespitst op de personen en problemen die er zijn. Verbindende communicatie biedt genoeg handvaten om vastgelopen worstelingen of conflicten weer op gang te brengen. Na één keer samen komen kan er al nieuwe helderheid zijn die er eerder nog niet was.

Tijdens de mediation kunt u zelf ervaren hoe:

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Dank voor de fijne en goede training. Denk echt dat dit mij laat groeien als mens, zodat ik me nog beter kan verbinden met mijn gezin, familie, vrienden en anderen. Dank! (lees )

geanonimiseerd

Interesse

Maak hieronder een afspraak voor een gratis intake gesprek (telefonisch of een face-to-face online platform) van 30 minuten. Laat gerust onderin een berichtje achter als u eerst meer informatie wilt. Praktisch gesproken spreken we af op plek waar ieder zich in kan vinden. Een afspraak duurt meestal anderhalf uur, en de reguliere kosten zijn particulier 80 euro per uur (incl. BTW).

Delen?
Volgen?