Strohplatz


Mediation met geweldloos communiceren

Ondersteuning nodig?

Ondersteuning nodig?

geweldloos communiceren (ofwel geweldloze communicatie) met mediation, biedt voor iedere relatie concrete handvaten om weer in verbinding en tot langdure oplossingen te komen. In iedere relatie - geliefden / partners, buren, families, vrienden- ontstaat soms een situatie waar niemand blij van wordt. Hoe kom je daar uit, en ga je respectvol en toch daadkrachtig om met boosheid, onbegrip of meningsverschillen?


Het is onbeschrijfelijk. Na jouw wandelmediation belanden we niet meer in discussie als we verschillend over iets denken. Het lijkt wel alsof ze nu meer begrip heeft. Ongelofelijk hoeveel impact jouw sessie heeft.

geanonimiseerd

Hoe werkt het?

Gestoeld op verbindende communicatie- ofwel geweldloze communicatie ontwikkeld door Marshall Rosenberg, zie cnvc.org-, nemen we samen de tijd voor verbindende mediation. Iedereen wordt gehoord op een verbindende respectvolle manier, en samen komen we tot iets waarbij zo veel mogelijk onderliggende behoeften van iedereen worden ingevuld. In plaats van de "óf óf", gaan we voor de "én én". Met geweldloze communicatie bekijken we het geheel eens van hele andere kant.

Voor wie?

Veel stelletjes / partners komen langs voor ondersteuning, maar ook buren, moeder en dochter, twee bedrijfsleiders, enz. En daar ben ik heel blij mee, want het lijkt in deze maatschappij "not done" om ondersteuning te zoeken, terwijl in werkelijkheid je niet alles per see alleen hoeft aan te kunnen. Ik sta garant voor enorme veiligheid, met nuchtere en zeer inlevende blik. In openheid gaan we naar de kern van het probleem, en komen we er met werkbare oplossingen uit.

Met welk doel?

Het doel van de gesprekken is herstel, toegespitst op de relatie. Geweldloze communicatie biedt genoeg handvatten om vastgelopen worstelingen of conflicten om te buigen naar wederzijds begrip. Na één keer samen komen kan er al nieuwe helderheid zijn die er eerder nog niet was. Tijdens de mediation gebaseerd op geweldloos communiceren kun je zelf ervaren:

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Ik vond het fijn dat Niels inging op de vragen van de cursisten. Overal werd op ingegaan niets was te gek en dat is fijn. Ik vond het oefenen van eigen situaties heel spannend maar dankzij Niels zijn support voelde ik me toch heel veilig. (lees )

geanonimiseerd

Wil je dat ik ondersteun?

Het mediation gesprek zelf spreken we af in een bos of park bij jou in de buurt, online, of in mijn vaste plek in Breda. Geregeld spreek ik éérst afzonderlijk af met de partijen afzonderlijk. Een afspraak duurt meestal anderhalf à twee uur, en de kosten zijn particulier 60 euro per uur (incl. BTW), zakelijk 90 euro per uur (incl. BTW).
Maak hieronder een afspraak voor een gratis intake gesprek (telefonisch of een face-to-face online platform) van 30 minuten voor mediation op basis van geweldloze communicatie. Laat gerust een berichtje achter als u eerst meer informatie wilt.

Delen?
Volgen?