Strohplatz
Onze aankomende trainingen:
Introductie Terugkomdag Vervolg Verdieping Jaartraining

Korting

Al is feedback van cursisten tot nu toe bijzonder uitermate lovend, daarmee is de reikwijdte van onze cursussen nog lang niet optimaal. Daarom is er nu korting als jij als oud-cursist ook enthousiast bent over ons.

Wil je korting voor een vervolgcursus, en gun je iemand anders ook korting? Als iemand in je omgeving (zoals partner of collega) interesse krijgt in geweldloze/verbindende communicatie, dan krijgt diegene bij ons 40 euro korting én jij krijgt ook 40 euro korting bij een volgende cursus. Hoe? Zorg dat diegene "korting" en jouw naam in het opmerkingenveld zet bij het boeken.

Een andere mogelijkheid is dat je 80 euro korting krijgt als je enthousiast bent over een cursus die je bij ons gevolgd hebt en dit deelt op een eigen website door een regeltje tekst met daarin een link naar https://www.verbindendecommunicatie.com en de titellink "Strohplatz geweldloze communicatie". Geef de URL door tijdens het boeken van een vervolgcursus in het opmerkingenveld, en je krijgt de korting teruggestort!

Soms staat in feedback na een cursus dat collega`s op werk zeer enthousiast zijn over de inhoud van onze cursus. Je kunt altijd onze naam laten vallen, aangezien ook in-house teamtrainingen toegespitst op zakelijke context mogelijk zijn.

Bij voorbaat bedankt!