Strohplatz


Gratis Geweldloze Communicatie Training

Gratis Geweldloze Communicatie Training

Gratis Geweldloze Communicatie Training

Interesse in een geweldloze communicatie training, en wil je éérst even proeven? Kom dan naar de gratis interactieve online kennismaking geweldloze communicatie. In een uur tijd laat ik je proeven aan enkele aspecten van verbindende communicatie.

Een Geweldloze Communicatie training is interessant voor jou en jouw organisatie als je onder andere wilt: Dit zijn de eerstvolgende data van het kennismakingsuur verbindende communicatie:

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Niels is naar mijn mening erg goed in het luisteren en reageren op vragen. Hij probeert je echt te begrijpen. Hij is een mooi voorbeeld van verbindende communicatie. Ik hou van de rust die Niels uitstraalt en binnenbrengt in de groep. Ik voelde me erg verbonden en veilig in de groep; Niels neemt voldoende tijd om stil te staan bij dingen. (lees )

geanonimiseerd

Direct reserveren

Kies hieronder welke dag je wil. Je krijgt 2 dagen vooraf een herinnering, en 1 dag vooraf de inloggegevens.

Ik wil heel erg graag onze gezamelijke tijd zo waardevol mogelijk besteden, en daarvoor wil ik genoeg interactie, en dus zeker weten dat iedereen ook echt komt opdagen. Daarom betaal je 5 euro vooruit, die je terugkrijgt als je aanwezig bent of vooraf afmeld hebt. Je bent van harte welkom!

Dit is echt een interactief uur, dus een werkende webcam (camera en microfoon) is nodig om helemaal mee te doen.

Delen?
Volgen?