Strohplatz


Gratis Geweldloze Communicatie Training

Gratis Geweldloze Communicatie Training

Gratis Geweldloze Communicatie Training

Interesse in een geweldloze communicatie training, en wil je éérst even proeven? Kom dan naar de gratis interactieve online kennismaking geweldloze communicatie. In een uur tijd laat ik je proeven aan enkele aspecten van geweldloze communicatie.

Een Geweldloze Communicatie training is interessant voor jou en jouw organisatie als je onder andere wilt: Onze gratis online kennismaking verbindende communicatie training is op donderdagavond 19:30-20:30:

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Niels has a quiet, sincere and honest presence that contributed to my trust in our exchange. I find him very open to take feedback and learn. He has very strong values around environment and is prepared to “live” them. He is clear and precise in his expression. (lees )

geanonimiseerd

Direct reserveren

Kies hieronder welke dag je wil. Je krijgt enkele dagen vantevoren een automatisch herinneringsmailtje, en daarnaast stuur ik je zo kort mogelijk vantevoren ook een e-mail met inloggegevens. Je bent van harte welkom!
Dit is echt een interactief uur, dus zowel beeld als microfoon is nodig om helemaal mee te doen.

Delen?
Volgen?