Strohplatz


Gratis Geweldloze Communicatie Training


Interesse in een geweldloze communicatie training, en wil je éérst even proeven? Kom dan naar de gratis interactieve online kennismaking geweldloze communicatie. In een uur tijd laat ik je proeven aan enkele aspecten van verbindende communicatie.

Een Geweldloze Communicatie training is interessant voor jou en jouw organisatie als je onder andere wilt: Dit zijn de eerstvolgende data van de kennismakings verbindende communicatie: 18 nov. , 20 jan., 10 maart, 12 mei, 14 juli, 22 sept., 17 nov. 2022.

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Niels weet in de ongedwongen setting/omgeving een hele comfortabele sfeer te creeeren, waardoor elke deelnemer een actieve bijdrage kon leveren aan de trainingsdagen. (lees )

geanonimiseerd

Direct reserveren

Kies hieronder welke donderdagavond tussen 19:30-20:45 je wil meedoen. Je krijgt 2 dagen vooraf een herinnering, en pas op de dag zelf vlak vantevoren de inloggegevens. Het verzoek is om in het halve uur vooraf alvast in te loggen. Dit is een interactieve sessie, dus een werkende webcam en microfoon is beide vereist om mee te doen.

Ik wil heel erg graag onze gezamelijke tijd zo waardevol mogelijk besteden, en daarvoor wil ik genoeg interactie, én zeker weten dat iedereen echt komt opdagen. Daarom betaal je 5 euro, die je na aanwezigheid terugkrijgt (op 54 cent betalingskosten na). Hiervoor krijg je enkele waardevole zaken: een stukje stof, een oefening, hoogstwaarschijnlijk enkele inzichten die je bijblijven, en ruimte voor verdiepende vragen aan een gecertificeerde trainer. Laat je verrassen, je bent van harte welkom!