Strohplatz

Verbindend Communiceren kennismaking

Geweldloze communicatie is een manier van omgaan met situaties waarbij je meer verbinding en rust kan ervaren voor jezelf en voor anderen. Het biedt constructief handvaten voor op de lange termijn. Geweldloze communicatie -ofwel verbindende communicatie- is ontwikkeld door Marshall Rosenberg vanuit de psychologie.

Een stroef lopende relatie, irritatie op werk, jezelf angstig of depressief voelen, een "moeilijk" kind, niet durven uitspreken wat je dwars zit, of een onderhuidse familie ruzie. Diverse situaties waarin gedoe speelt. Hoe los je dit verbindend op? Verbindende communicatie geeft je houvast om te denken en te communiceren zodat de kans op misverstanden en conflicten kleiner wordt, en met meer verbinding en helderheid als gevolg.

Het was fijn om de ruimte te voelen om open te zijn en me thuis te voelen. Zeer tevreden omdat er zorg was en alle tijd voor vragen. Zeer verbonden en aanwezig. Ruimte geven en rust. Ik voelde me op mijn gemak, omdat ik niets moest en daardoor bij kon dragen en zelf kon leren. (lees )

geanonimiseerd

Je bent van harte welkom bij de kennismaking, die meestal ongeveer anderhalf a twee uur duurt.

Waar en wanneer?

De kennismaking start stipt om 20:00. De koffie/thee staat klaar, inclusief enkele versnaperingen (meestal noten stroopwafels en pure chocola), onderin staan de algemene voorwaarden. De locatie is te Aar 193, (bereikbaar met OV en gratis parkeren).

Kies hieronder de dag en vul uw mailadres in voor online reserveren en betalen.

U reserveert door hieronder online te betalen. Graag minstens een week vantevoren reserveren. De prijs is 15 euro (inclusief BTW). We beantwoorden met veel plezier vragen vooraf die u kunt stellen op het contactformulier onderin. U bent van harte welkom.


Delen?
Volgen?