Strohplatz


Jaartraining Geweldloze Communicatie


In dit verbindende communicatie integratiejaar / de geweldloze communicatie jaartraining gaan we in 10 zondagen in 10 maanden verder oefenen en leren om geweldloze communicatie nog meer in je leven te integreren. Deze jaartraining verbindende communicatie geeft je kans om geweldloze communicatie jezelf veel verder eigen te maken. Tijdens een jaartraining krijg je een heleboel verschillende manieren, concepten en invalshoeken om de wereld anders te bekijken. Zo krijg je gedurende het hele jaar heel erg veel te zien om je te helpen keuzes te maken voor lange termijn eerlijkheid en verbinding.

Reserveer een cursusplek

Wat leer ik?

Je leert in deze jaartraining geweldloze communicatie op verzoek álles wat je wil leren over geweldloze communicatie, en als leidraad onder andere de basis van:

Fijne training, trainer vertelde op een rustige, duidelijke manier, ondersteund met info klapper, en oefeningen. Ik heb de training als heel prettig ervaren, er was snel een groeps saamhorigheidsgevoel, mede door de manier waarop de trainer zich presenteerde. (lees )

geanonimiseerd

De jaartraining geweldloze communicatie is te volgen nadat je (bij ons of elders) een introductie geweldloze communicatie hebt gevolgd. De jaartraining bestaat uit alle 10 de themadagen samen. Je krijgt hiermee gegarandeerd een enórme overvloed aan informatie en oefenstof over geweldloos communiceren, want je maakt de dagen zelf mee én je krijgt bij iedere dag een syllabus waar alles ook nog eens in is uitgeschreven. Deze verbindend communiceren jaartraining is uniek in de Benelux, omdat je gegarandeerd iedere trainingsdag met een andere medecursisten bent: je kunt iedere maand beginnen (iedereen heeft een ander startpunt) én themadagen worden ook los bijgewoond. Dat betekent dat je soms mensen van een vorige keer herkent, en fris leert van mensen die je nog niet kent. Dit is echt een meerwaarde van deze opzet.

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Niels is naar mijn mening erg goed in het luisteren en reageren op vragen. Hij probeert je echt te begrijpen. Hij is een mooi voorbeeld van verbindende communicatie. Ik hou van de rust die Niels uitstraalt en binnenbrengt in de groep. Ik voelde me erg verbonden en veilig in de groep; Niels neemt voldoende tijd om stil te staan bij dingen. (lees )

geanonimiseerd

Wanneer waar en hoe laat?

Op zondagen in Breda / Tilburg én online (tegelijkertijd), dus je kunt vanuit overal meedoen.
Trainingen zijn tussen 10:00-17:00. De uitnodiging is om in het halve uur vooraf alvast binnen te komen; onderin staan de algemene voorwaarden. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt een map met lesmateriaal en feedbackformulier. Bij trainingen op locatie is er onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen.

Direct reserveren

Kies hieronder de startdag en reserveer door online te betalen. De prijs is naar inkomen (uitkering/modaal/bovengemiddeld), en één van de laagste in de Benelux.
De jaartraining (10 dagen, gecertificeerde trainer) kost particulier 535/690/845 euro, ZZP 969, werknemer 1357 euro.
U bent van harte welkom!