Strohplatz

Verbindend Communiceren Cursus Verdieping

Verdieping
Alle vervolgtrainingen zijn momenteel in Tilburg.

De verdieping verbindende communicatie training- of: geweldloze communicatie training- gaat over zelf-compassie en zelf-empathie. Na een geweldloze communicatie cursus introductie hoor ik vaker terug dat na verloop van tijd iemand zich realiseert dat de grootste uitdaging is om bij jezelf te blijven, jezelf niet te vergeten of over te slaan, of om te gaan met zelf-kritiek, ofwel: zelfcompassie. Dit kan van belang zijn tijdens uitdagende situaties met anderen, maar ook als je veel piekert of veel zelfoordelen hebt, of andere belemmeringen tot zelfcompassie zoals schuld of schaamte. Twee dagen lang kijken we naar verdieping in zelf-empathie met geweldloos communiceren. Alle interactie begint immers met zelfverbinding.

Zelf-Empathie is één van de drie processen binnen geweldloos communiceren, zoals ontwikkeld door Dr. Marshall Rosenberg, zie CNVC. Deze cursus is een drieluik samen met het Verbindende Communicatie Cursus Vervolg en de Verbindende Communicatie Cursus Introductie. Voor deze cursus vragen we je om een introductie (bij ons of elders) al gevolgd te hebben.

Geweldloze communicatie op een bank

Geweldloze communicatie op een bank

Wat leer ik?

Je leert in deze twee-daaagse verdieping verbindende communicatie cursus de basis van: Reserveer een cursusplek

De eerste dag beginnen we met herhaling van allerlei facetten binnen verbindende communicatie. Daarna gaan we aan de slag met belangrijke oefeningen van zelf-empathie bij schuld spijt of zelf-kritiek, en heb je de gelegenheid om eens een eigen innerlijke worsteling te bekijken op een nuchtere daadkrachtige manier. De tweede dag kijken we naar zelf-empathie stof en oefeningen die bij piekeren of schaamte rust en ruimte bieden. Ruimte voor wat er gebeurt staat centraal in deze cursus, dus we kunnen altijd afwijken om een oefening te doen die meer aansluit bij de leerwensen.

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Niels Gorisse

Niels Gorisse

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.

Niels is heel rustig en laat je snel op je gemak voelen wat fijn is. Niels zorgde er echt voor dat er verbinding was door de rust die hij uitstraalde en door de dingen die hij zei. (lees )

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Trainingen overdag zijn op de tijdstippen 10:00-13:00 en 14:00-17:00; trainingen in de avond zijn van 19:30 tot 22:00. Een half uur vantevoren zijn de deuren geopend voor inloop, zodat we zo stipt mogelijk kunnen beginnen. Deze training is Nederlandstalig, inclusief onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen (meestal noten stroopwafels en pure chocola), onderin staan de algemene voorwaarden. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt bij de training een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier. U kunt bij iedere cursuslocatie gratis parkeren.

Locatie Eindhoven Hoogstraat is in het Hoogstraatgemeenschap te Hoogstraat 301B, 5654 NB, Eindhoven.
Locatie Eindhoven Berliozlaan is in het Zen Centrum Eindhoven te Berliozlaan 8, 5654 SM, Eindhoven.
Locatie Breda Strogebouwtje is te Veilingkade 9A, 4815 HC, Breda in het Houtje Touwtje Strogebouwtje achterin het terrein.
Locatie Breda ZeroPoint is te Ceresstraat 29, Breda.
Locatie Tilburg is te Spiritueel Centrum Jasmijn te Gondelstraat 2, Tilburg.
Kies hieronder de startdag en vul uw mailadres in voor online reserveren en betalen.

Rechts bovenin staan de cursusdagen; hieronder reserveert u door uw startdag te kiezen. U reserveert door hieronder online te betalen. Graag minstens een week vantevoren reserveren. De prijs voor particulieren is 179 euro voor twee dagen (of vier avonden), of als ZZP`er / eenmanszaak / werknemer 358 euro (incl. BTW). We beantwoorden met veel plezier vragen vooraf; het contactformulier staat helemaal onderin. Maximaal 16 deelnemers kunnen zich inschrijven. U bent van harte welkom.


Delen?
Volgen?