Strohplatz
Onze aankomende trainingen:
Introductie Terugkomdag Vervolg Verdieping Jaartraining

Geweldloze Communicatie

In deze verdieping Verbindende Communicatie (ofwel geweldloze communicatie) training in Gouda Eindhoven of Breda, gaan we kijken hoe je in bij jezelf kunt blijven en beter voor jezelf zorgen. Dit kan van belang zijn bij uitdagende situaties, maar ook als je veel piekert of veel zelfoordelen hebt, of andere belemmeringen (zoals schuld en schaamte) om zelfcompassie te hebben. Twee dagen lang kijken we naar nog meer verdieping binnen geweldloze communicatie, met name naar zelf-empathie en de valkuilen voor onszelf, zoals: jezelf vergeten en zelf-kritiek. Alle interactie begint immers met zelfverbinding.

Zelf-Empathie is één van de drie processen binnen geweldloze communicatie, zoals ontwikkeld door Dr. Marshall Rosenberg, zie CNVC. Deze cursus is een drieluik samen met het Verbindende Communicatie Vervolg en de Verbindende Communicatie Introductie. Voor deze cursus vragen we je om een introductie (bij ons of elders) al gevolgd te hebben.

Geweldloze communicatie op het dak

Wat leer ik?

Je leert in deze twee dagen "Verbindende Communicatie Verdieping" de basis van: Reserveer een cursusplek

De eerste dag beginnen we met herhaling van allerlei facetten binnen verbindende communicatie. Daarna gaan we aan de slag met belangrijke oefeningen voor zelf-empathie, en heb je de gelegenheid om eens een eigen innerlijke worsteling te bekijken op een nuchtere daadkrachtige manier. De tweede dag staat oefenen centraal, onder andere met totaaloefeningen en specifieke zelf-empathie vervolgoefeningen.

Wie is de geweldloos communiceren trainer?

Niels Gorisse

Niels Gorisse is begin 2013 onder de indruk geraakt van geweldloos communiceren, en heeft sindsdien de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de cursus veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt

Ik heb Niels als invoelend ervaren, vooral ook als authentiek en integer door het zichtbaar en hoorbaar zoeken naar de juiste en zorgvuldige formulering. (lees meer feedback)

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Deze cursus is Nederlandstalig. Vanaf 09:30 zijn de deuren geopend, en een lesdag is ongeveer tussen 10:00-13:00 en 13:45-17:00. De cursus is inclusief onbeperkt koffie/thee; in de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt bij de cursus een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier.

Maximaal 16 deelnemers kunnen zich inschrijven. Bij vragen vooraf, laat het graag weten op het contactformulier onderin de pagina.

Korting?

De locatie is STEK Breda in het schattige "Houwtje Touwtje Strogebouwtje" helemaal achterin STEK te Veilingkade 9A, Breda. Als je het terrein binnenkomt door de hekken, loop dan kaars-recht door naar helemaal achterin; na 100 meter zie je een rond gebouw gemaakt van leem en stro en houten balken - daar is het. Gratis parkeren aan de kade, circa 10 minuten lopen vanaf treinstation Breda. Je kunt bij het restaurantje aan het begin van het terrein warm eten en lunchen.

Kies hieronder de gewenste cursusdatum voor reserveren en online betalen.

Als de datum hieronder nog aan te klikken is, is er nog plek, anders is deze helaas volgeboekt. Wij zijn blij als u zo lang mogelijk vooraf reserveert, want dat geeft ons helderheid over de populariteit van de datum en de plek én we kunnen dan op tijd de syllabus en andere hand-outs gereed maken. De prijs is BTW vrij omdat we CRKBO gecertificeerd zijn (zie details in de algemene voorwaarden) en uw reservering staat vast door hieronder online te betalen. De kosten zijn voor particulieren 69 euro per dag, 138 per weekend, en zakelijk geldt het dubbele tarief.