Strohplatz

Geweldloze Communicatie Training Terugkomdag

Hieronder staan alle geweldloze communicatie -ofwel verbindende communicatie- trainingen en cursussen die reeds ingepland zijn. Alle in-house trainingen, coaching en mediation zijn in overleg en staan daarom niet op deze agenda. Introducties particulier en zakelijk worden momenteel in Eindhoven en Breda en Utrecht gegeven, en daarop volgende themadagen in Breda en Eindhoven.

Ooit een verbindende communicatie training gevolgd? Wil je met geweldloos communiceren oefenen en verbindend blijven omgaan met situaties? Is het kwartje bij jou gevallen, en is het toepassen nog uitdagend? Kom dan naar een terugkomdag, dan gaan we samen uren maken.

Deze oefendagen zijn geheel open van opzet, en dan ook steeds anders. We beginnen met een zo kort mogelijk introductierondje en leerdoelen oogsten, en wat we daarna gaan doen is geheel flexibel. We gaan in ieder geval alleen oefeningen doen, die zo veel mogelijk aansluiten op de leerdoelen zoals die worden geuit.

Je bent van harte welkom als je een introductie of meer trainingen al eerder gevolgd hebt. Neem vooral je cursusmateriaal dat je eerder gehad hebt mee, zodat je dit kan gebruiken om in terug te kijken.

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Deze cursus heeft mij inzichten gegeven waarmee ik aan de slag kan. Door de theorie, de uitleg van Niels, de oefeningen en datgene dat de cursisten hebben gedeeld. De ruimte die Niels gaf was heel fijn. (lees )

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Trainingen overdag zijn op de tijdstippen 10:00-13:00 en 14:00-17:00. Een half uur vantevoren zijn de deuren geopend voor inloop, zodat we op tijd kunnen beginnen. Deze training is Nederlandstalig, inclusief onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen (meestal noten stroopwafels en pure chocola), onderin staan de algemene voorwaarden. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. Maximaal 12 deelnemers kunnen zich inschrijven. U krijgt bij de training een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier.

Iedere cursuslocatie is per OV bereikbaar, en u kunt bij iedere cursuslocatie gratis parkeren.
Locatie Breda Strogebouwtje is te Veilingkade 9A, 4815 HC, Breda helemaal áchterin op het terrein "Stek".
Locatie Breda Zeropoint is te Ceresstraat 29, 4811 CA, Breda.
Locatie Eindhoven Hoogstraat is te Hoogstraat 301B, 5654 NB, Eindhoven; de ingang is links om de hoek.
Locatie Eindhoven Berliozlaan is te Berliozlaan 8, 5654 SM, Eindhoven; de ingang is links om de hoek.
Locatie Utrecht is ín treinstation Utrecht Overvecht.

Kies hieronder de startdag en reserveer meteen door online te betalen.

Hartelijk dank voor minstens anderhalve week vantevoren te reserveren. De prijs voor particulieren is 110 euro (incl. BTW) voor één dag met oplopende korting voor meer dagen, en als ZZP`er / eenmanszaak / werknemer 200 euro (incl. BTW) voor één dag. We beantwoorden met veel plezier vooraf uw vragen. U bent van harte welkom.


Delen?
Volgen?