Strohplatz

Geweldloze Communicatie Training Terugkomdag

Terugkomdag

Geen terugkomdag gepland in 2020.

Ooit een verbindende communicatie training gevolgd? Wil je met geweldloos communiceren oefenen en verbindend blijven omgaan met situaties? Is het kwartje bij jou gevallen, en is het toepassen nog uitdagend? Kom dan naar een terugkomdag, dan gaan we samen uren maken.

In een verbindende communicatie training

In een verbindende communicatie training

Deze oefendagen zijn geheel open van opzet, en dan ook steeds anders. We beginnen met een zo kort mogelijk introductierondje en leerdoelen oogsten, en wat we daarna gaan doen is geheel flexibel. We gaan in ieder geval alleen oefeningen doen, die zo veel mogelijk aansluiten op de leerdoelen zoals die worden geuit.

Je bent van harte welkom als je een introductie of meer trainingen al eerder gevolgd hebt. Neem vooral je cursusmateriaal dat je eerder gehad hebt mee, zodat je dit kan gebruiken om in terug te kijken.

Wie is de geweldloos communiceren trainer?

Niels Gorisse

Niels Gorisse

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.

Niels is heel rustig en laat je snel op je gemak voelen wat fijn is. Niels zorgde er echt voor dat er verbinding was door de rust die hij uitstraalde en door de dingen die hij zei. (lees )

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Trainingen overdag zijn op de tijdstippen 10:00-13:00 en 14:00-17:00; trainingen in de avond zijn van 19:30 tot 22:00. Een half uur vantevoren zijn de deuren geopend voor inloop, zodat we zo stipt mogelijk kunnen beginnen. Deze training is Nederlandstalig, inclusief onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen (meestal noten stroopwafels en pure chocola), onderin staan de algemene voorwaarden. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt bij de training een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier. U kunt bij iedere cursuslocatie gratis parkeren.

Locatie Eindhoven Hoogstraat is in het Hoogstraatgemeenschap te Hoogstraat 301B, 5654 NB, Eindhoven.
Locatie Eindhoven Berliozlaan is in het Zen Centrum Eindhoven te Berliozlaan 8, 5654 SM, Eindhoven.
Locatie Breda Strogebouwtje is te Veilingkade 9A, 4815 HC, Breda in het Houtje Touwtje Strogebouwtje achterin het terrein.
Locatie Breda ZeroPoint is te Ceresstraat 29, Breda.
Locatie Tilburg is te Spiritueel Centrum Jasmijn te Gondelstraat 2, Tilburg.
Kies hieronder de startdag en vul uw mailadres in voor online reserveren en betalen.

Rechts bovenin staan de cursusdagen; hieronder reserveert u door uw startdag te kiezen. U reserveert door hieronder online te betalen. Graag minstens een week vantevoren reserveren. De prijs voor particulieren is 97 euro voor één dag, of als ZZP`er / eenmanszaak / werknemer 195 euro (BTW vrij). We beantwoorden met veel plezier vragen vooraf; het contactformulier staat helemaal onderin. Maximaal 16 deelnemers kunnen zich inschrijven. U bent van harte welkom.

Delen?
Volgen?