Strohplatz
Onze aankomende trainingen:
Introductie Terugkomdag Vervolg Verdieping Jaartraining

Geweldloze Communicatie Trainingen

Ben je geinspireerd door een training in geweldloze communicatie en wil je graag verder oefenen met anderen die er ook mee bezig zijn? Kun je het gedachtegoed van Marshall waarderen, en is het toepassen nog heel uitdagend? Kom dan naar een terugkomdag.

Deze oefendagen zijn geheel open van opzet, en dan ook steeds anders. We beginnen met een kort introductierondje en leerdoelen oogsten, en wat we daarna gaan doen is geheel flexibel. We gaan daarna de rest van de dag oefenen, met oefeningen die zo veel mogelijk aansluiten op de leerdoelen zoals die zijn geuit.

Wie is de geweldloos communiceren trainer?

Niels Gorisse

Niels Gorisse is begin 2013 onder de indruk geraakt van geweldloos communiceren, en heeft sindsdien de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de cursus veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt

Ik heb Niels als invoelend ervaren, vooral ook als authentiek en integer door het zichtbaar en hoorbaar zoeken naar de juiste en zorgvuldige formulering. (lees meer feedback)

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Deze cursus is Nederlandstalig. Vanaf 09:30 zijn de deuren geopend, en een lesdag is ongeveer tussen 10:00-13:00 en 13:45-17:00. De cursus is inclusief onbeperkt koffie/thee; in de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt bij de cursus een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier.

Maximaal 16 deelnemers kunnen zich inschrijven. Bij vragen vooraf, laat het graag weten op het contactformulier onderin de pagina.

De terugkomdagen zullen worden georganiseerd in Gouda (voor heel de randstad), Eindhoven en Breda.

Kies hieronder de gewenste cursusdatum voor reserveren en online betalen.

Als de datum hieronder nog aan te klikken is, is er nog plek, anders is deze helaas volgeboekt. Wij zijn blij als u zo lang mogelijk vooraf reserveert, want dat geeft ons helderheid over de populariteit van de datum en de plek én we kunnen dan op tijd de syllabus en andere hand-outs gereed maken. De prijs is BTW vrij omdat we CRKBO gecertificeerd zijn (zie details in de algemene voorwaarden) en uw reservering staat vast door hieronder online te betalen. De kosten zijn voor particulieren 69 euro per dag, 138 per weekend, en zakelijk geldt het dubbele tarief.