Strohplatz

Onze geweldloze communicatie -of verbindende
communicatie- cursus data:
Terugkomdag

Geweldloos Communiceren Cursus terugkomdag

Ooit een geweldloos communiceren cursus gevolgd? Wil je met verbindend communiceren oefenen en verbindend blijven omgaan met situaties? Is het kwartje bij jou gevallen, en is tegelijkertijd het toepassen nog uitdagend? Kom dan naar een terugkomdag, dan gaan we samen uren maken.

Deze oefendagen zijn geheel open van opzet, en dan ook steeds anders. We beginnen met een zo kort mogelijk introductierondje en leerdoelen oogsten, en wat we daarna gaan doen is geheel flexibel. We gaan in ieder geval alleen oefeningen doen, die zo veel mogelijk aansluiten op de leerdoelen zoals die zijn geuit.

Wie is de geweldloos communiceren cursus docent?

Niels Gorisse

Niels Gorisse is begin 2013 onder de indruk geraakt van geweldloos communiceren, en heeft sindsdien de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de cursus veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.

Ik heb Niels als invoelend ervaren, vooral ook als authentiek en integer door het zichtbaar en hoorbaar zoeken naar de juiste en zorgvuldige formulering. (lees )

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Vanaf 09:30 zijn de deuren geopend, en een lesdag is ongeveer tussen 10:00-13:00 en 13:45-17:00. Deze cursus is Nederlandstalig, inclusief onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen (meestal noten stroopwafels en pure chocola), onderin staan de algemene voorwaarden. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt bij de cursus een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier.


Locatie Breda (niet op 16+17 febr.) is te Veilingkade 9A, 4815 HC, Breda in het Houtje Touwtje Strogebouwtje achterin het terrein.
Locatie Breda Zuiderlicht (alleen 16+17 febr.) is te Kloosterlaan 138a, 4811 EE, Breda.
Locatie Gouda Ondernemershuis is te Buurtje 2, Gouda.
Locatie Gouda Driestar is te Burgemeester Jamessingel 2, Gouda.
Locatie Eindhoven is in het Hoogstraatgemeenschap te Hoogstraat 301B, 5654 NB, Eindhoven.
Locatie Tilburg is zo dicht mogelijk bij treinstation Tilburg.
Kies hieronder de gewenste cursusdatum voor reserveren en online betalen.

Als u hieronder nog kunt reserveren, dan is er dus nog plek beschikbaar. U reserveert door hieronder online te betalen. De prijs is voor particulieren 79 euro, en indien uw bedrijf voor u betaalt is de prijs 158 euro. Vragen vooraf kunt u stellen op het contactformulier onderin de pagina. Maximaal 16 deelnemers kunnen zich inschrijven. U bent van harte welkom.