Strohplatz

Onze geweldloze communicatie -of verbindende
communicatie- cursus data:
Terugkomdag

Geweldloze Communicatie Training Terugkomdag

Ooit een verbindende communicatie training gevolgd? Wil je met geweldloos communiceren oefenen en verbindend blijven omgaan met situaties? Is het kwartje bij jou gevallen, en is het toepassen nog uitdagend? Kom dan naar een terugkomdag, dan gaan we samen uren maken.

In een verbindende communicatie training

In een verbindende communicatie training

Deze oefendagen zijn geheel open van opzet, en dan ook steeds anders. We beginnen met een zo kort mogelijk introductierondje en leerdoelen oogsten, en wat we daarna gaan doen is geheel flexibel. We gaan in ieder geval alleen oefeningen doen, die zo veel mogelijk aansluiten op de leerdoelen zoals die worden geuit.

Je bent van harte welkom als je een introductie of meer trainingen al eerder gevolgd hebt. Neem vooral je cursusmateriaal dat je eerder gehad hebt mee, zodat je dit kan gebruiken om in terug te kijken.

Wie is de geweldloos communiceren cursus docent?

Niels Gorisse

Niels Gorisse

Niels Gorisse is begin 2013 onder de indruk geraakt van geweldloos communiceren, en heeft sindsdien de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.

Ik heb Niels als invoelend ervaren, vooral ook als authentiek en integer door het zichtbaar en hoorbaar zoeken naar de juiste en zorgvuldige formulering. (lees )

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Vanaf 09:30 zijn de deuren geopend, en een lesdag is ongeveer tussen 10:00-13:00 en 13:45-17:00. Deze training is Nederlandstalig, inclusief onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen (meestal noten stroopwafels en pure chocola), onderin staan de algemene voorwaarden. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt bij de training een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier.

Locatie Eindhoven is in het Hoogstraatgemeenschap te Hoogstraat 301B, 5654 NB, Eindhoven.
Locatie Breda is te Veilingkade 9A, 4815 HC, Breda in het Houtje Touwtje Strogebouwtje achterin het terrein.
Locatie Gouda Driestar is te Burgemeester Jamessingel 2, Gouda.
Locatie Utrecht is ín treinstation Utrecht Overvecht in de vergaderzaal van Coffeemania.
Locatie Rotterdam is binnenkort beschikbaar.
Kies hieronder de cursusdatum en vul uw mailadres in voor online reserveren en betalen.

Als u hieronder nog kunt reserveren, dan is er dus nog plek beschikbaar. U reserveert door hieronder online te betalen - graag minstens een week vantevoren. De prijs voor particulieren is 79 euro voor twee dagen, of als uw bedrijf betaalt 158 euro (BTW vrij). Vragen vooraf kunt u stellen op het contactformulier onderin de pagina. Maximaal 16 deelnemers kunnen zich inschrijven. U bent van harte welkom.