Strohplatz

Geweldloze Communicatie met mediation of coaching

Verbindend communiceren (ofwel geweldloos communiceren) met coaching of mediation, biedt glasheldere concrete handvaten om weer in verbinding te komen met jezelf en anderen. Tussen geliefden, buren, families, vrienden, met jezelf: soms is er een situtie waar niemand blij van wordt. Hoe kom je daar uit? Hoe gaan we respectvol en toch daadkrachtig om met boosheid, onbegrip of meningsverschillen? Zoekt u mediation met als uitgangspunt geweldloze communicatie? Of wilt u persoonlijke begeleiding over die lastige situatie op werk of privé, of zijn er uitdagingen in het dagelijks leven en staat u open voor coaching met een geweldloze visie? Of bent u enkel nieuwsgierig en wilt u eerst weten of geweldloze communicatie voor uw situatie kan werken?

Hoe werkt het?

Ondersteuning nodig?

Ondersteuning nodig?

Gestoeld op verbindende communicatie- ofwel geweldloos communiceren ontwikkeld door Marshall Rosenberg, zie cnvc.org-, nemen we samen de tijd voor verbindende coaching of mediation. We gaan een open gesprek in over uw vraag, dynamisch en zonder vooraf vastgesteld programma. De intentie is om in alle rust en samen vanuit nieuwsgierigheid en gelijkwaardigheid verder te komen.

In ons gesprek kan langskomen hoe:

Wie is de geweldloos communiceren docent?

Niels Gorisse

Niels Gorisse

Niels Gorisse is begin 2013 onder de indruk geraakt van geweldloos communiceren, en heeft sindsdien de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.

Niels is heel rustig en laat je snel op je gemak voelen wat fijn is. Niels zorgde er echt voor dat er verbinding was door de rust die hij uitstraalde en door de dingen die hij zei. (lees )

geanonimiseerd

Interesse

Nieuwsgierig? Laat voor mediation onderin op het contactformulier uw telefoonnummer en/of e-mailadres achter en we nemen zo spoeding mogelijk contact op.
Voor coaching kunt u hieronder direct een tijdstip plannen en online betalen. Anderhalf uur kost 89 euro particulier en als uw werkgever betaalt het dubbele 178 euro. De keuze is om elkaar te ontmoeten in een skype/hangouts/online gesprek, in real-life in Eindhoven of Breda of Tilburg. Laat gerust onderin een berichtje achter als u eerst meer informatie wilt.
Delen?
Volgen?