Strohplatz

Geweldloze Communicatie met mediation

Verbindend communiceren (ofwel geweldloos communiceren) met mediation, biedt glasheldere concrete handvaten om weer in verbinding en tot langdure oplossing te komen. Tussen geliefden, buren, families, vrienden: soms is er een situtie waar niemand blij van wordt. Hoe kom je daar uit? Hoe gaan we respectvol en toch daadkrachtig om met boosheid, onbegrip of meningsverschillen? Zoekt u mediation met als uitgangspunt geweldloze communicatie? Wilt u weten of geweldloze communicatie voor uw situatie kan werken? Met geweldloze communicatie is het geheel op een constructieve maniervan een hele andere kant te bekijken.

Hoe werkt het?

Ondersteuning nodig?

Ondersteuning nodig?

Gestoeld op verbindende communicatie- ofwel geweldloos communiceren ontwikkeld door Marshall Rosenberg, zie cnvc.org-, nemen we samen de tijd voor verbindende mediation. Iedereen wordt gehoord op een verbindende respectvolle manier, en samen komen we tot iets waarbij zo veel mogelijk onderliggende behoeften van iedereen worden ingevuld. In plaats van de "óf óf", gaan we voor de "én én".

Het uiteindelijke doel is om vastgelopen worstelingen of conflicten weer op gang te brengen. Kenmerkend is dat verbindende mediation gaat om maatwerk, toegespitst op de personen en de probleemstelling die er ligt. Na enkele malen samen komen kan er al nieuwe helderheid zijn die er eerder nog niet was.

Tijdens de mediation kunt u zelf ervaren hoe:

Wie is de geweldloos communiceren trainer?

Niels Gorisse

Niels Gorisse

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.

Niels is heel rustig en laat je snel op je gemak voelen wat fijn is. Niels zorgde er echt voor dat er verbinding was door de rust die hij uitstraalde en door de dingen die hij zei. (lees )

geanonimiseerd

Interesse

Nieuwsgierig? U bent welkom hier onder op het contactformulier uw telefoonnummer en/of e-mailadres achter te laten. We nemen zo spoeding mogelijk contact op.

Delen?
Volgen?