Strohplatz

Op basis van verbindende mediation

Wil je verbindend advies over die lastige situatie op werk? Of wil je weten of mediation op basis van geweldloze communicatie voor jouw situatie iets is? Of wil je weten wat geweldloos communiceren voor kinderen kan betekenen? Of heb je uitdagingen in je relatie en sta je open voor een verbindende visie? Of wil je "gewoon" even gehoord worden?

Hoe werkt het?

Gestoeld op verbindende mediation en geweldloos communiceren -ontwikkeld door Marshall Rosenberg, zie cnvc.org-, nemen we samen de tijd voor verbindende ondersteuning per skype of per e-mail. We gaan een open gesprek aan over jouw vraag, dynamisch en zonder vooraf vastgesteld programma. De intentie is om in alle rust en samen vanuit nieuwsgierigheid verder te komen.

Geweldloze communicatie op het dak

Uit ons gesprek zou je kunnen halen:

Wie is de geweldloos communiceren trainer?

Niels Gorisse

Niels Gorisse is begin 2013 onder de indruk geraakt van geweldloos communiceren, en heeft sindsdien de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de cursus veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt

Ik heb Niels als invoelend ervaren, vooral ook als authentiek en integer door het zichtbaar en hoorbaar zoeken naar de juiste en zorgvuldige formulering. (lees meer feedback)

geanonimiseerd

Interesse

Nieuwsgierig? Je kunt hieronder direct een tijdstip plannen en online betalen. Een uur kost 60 euro particulier en zakelijk het dubbele. Hieronder kun je ook aangeven of je de tijd wilt besteden in een skype gesprek, of dat deze tijd wordt besteed aan het lezen en beantwoorden van jouw e-mail.