Strohplatz

Geweldloze Communicatie met mediation of begeleidende coaching

Verbindend communiceren (ofwel geweldloos communiceren) met begeleidende coaching of mediation, biedt glasheldere concrete handvaten om weer in verbinding te komen met jezelf en anderen. Wil je advies of begeleiding over die lastige situatie op werk of privé? Of heb je uitdagingen in het dagelijks leven en sta je open voor coaching met verbindende visie? Of wil je weten hoe mediation met geweldloze communicatie voor jouw situatie werkt?

Hoe werkt het?

begeleiding / coaching of mediation

begeleiding / coaching of mediation

Gestoeld op verbindende communicatie- ofwel geweldloos communiceren ontwikkeld door Marshall Rosenberg, zie cnvc.org-, nemen we samen de tijd voor verbindende begeleiding/coaching of mediation in Rotterdam of per skype of per e-mail. We gaan een open gesprek in over jouw vraag, dynamisch en zonder vooraf vastgesteld programma. De intentie is om in alle rust en samen vanuit nieuwsgierigheid verder te komen.

Uit ons gesprek zou je kunnen halen:

Wie is de geweldloos communiceren docent?

Niels Gorisse

Niels Gorisse

Niels Gorisse is begin 2013 onder de indruk geraakt van geweldloos communiceren, en heeft sindsdien de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.

Niels is heel rustig en laat je snel op je gemak voelen wat fijn is. Niels zorgde er echt voor dat er verbinding was door de rust die hij uitstraalde en door de dingen die hij zei. (lees )

geanonimiseerd

Interesse

Nieuwsgierig? Je kunt hieronder direct een tijdstip plannen en online betalen. Anderhalf uur kost 89 euro particulier en als uw werkgever betaalt het dubbele 178 euro. Hieronder kun je ook aangeven of je de tijd wilt besteden in een skype gesprek, in real-life in Rotterdam. Laat gerust onderin een berichtje achter als je meer informatie wilt.
Delen?
Volgen?