Strohplatz

Onze geweldloze communicatie -of verbindende
communicatie- cursus data:
Jaartraining

De jaartraining gaat vanaf 13+14 juli in
waarschijnlijk Tilburg plaatsvinden (niet Gouda).
Schrijf je in voor de meest betaalbare geweldloze communicatie
jaartraining van Nederland. De exacte data van de 5 weekenden
zijn eind januari bekend.

Verbindend Communiceren Jaartraining

In deze jaartraining gaan we op 10 dagen verder in op diverse onderwerpen die niet in de introductie verbindende communicatie cursus, het vervolg Empathisch Luisteren en de daarop volgende verdieping Zelf Empathie los aan bod kwamen. Je wordt dan ook verzocht tenminste de introductie en het vervolg gevolgd te hebben (of tenminste 4 dagen training in geweldloos communiceren). Deze jaartraining geeft je kans om geweldloze communicatie jezelf verder eigen te maken. Behalve de lessen zelf, kom je samen eens per maand samen met enkele andere cursisten te stoeien met oefeningen en vraagstukken.

Geweldloze communicatie op het dak

Wat leer ik?

Je leert in deze jaartraining geweldloze communicatie de basis van: Reserveer een cursusplek

Van alle bovengenoemde onderwerpen geldt, dat we samen leren. Het programma is dan ook flexibel en toegespitst op vragen die spelen in de de groep. Samen leren we en kijken we hoe we geweldloze communicatie verder kunnen inpassen in ons dagelijks doen en laten. Oefenen staat dan ook erg centraal in deze jaarcursus.

Wie is de geweldloos communiceren cursus docent?

Niels Gorisse

Niels Gorisse is begin 2013 onder de indruk geraakt van geweldloos communiceren, en heeft sindsdien de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de cursus veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.

Ik heb Niels als invoelend ervaren, vooral ook als authentiek en integer door het zichtbaar en hoorbaar zoeken naar de juiste en zorgvuldige formulering. (lees )

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Vanaf 09:30 zijn de deuren geopend, en een lesdag is ongeveer tussen 10:00-13:00 en 13:45-17:00. Deze cursus is Nederlandstalig, inclusief onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen (meestal noten stroopwafels en pure chocola), onderin staan de algemene voorwaarden. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt bij de cursus een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier.


Locatie Breda (niet op 16+17 febr.) is te Veilingkade 9A, 4815 HC, Breda in het Houtje Touwtje Strogebouwtje achterin het terrein.
Locatie Breda Zuiderlicht (alleen 16+17 febr.) is te Kloosterlaan 138a, 4811 EE, Breda.
Locatie Gouda Ondernemershuis is te Buurtje 2, Gouda.
Locatie Gouda Driestar is te Burgemeester Jamessingel 2, Gouda.
Locatie Eindhoven is in het Hoogstraatgemeenschap te Hoogstraat 301B, 5654 NB, Eindhoven.
Locatie Tilburg is zo dicht mogelijk bij treinstation Tilburg.
Kies hieronder de gewenste cursusdatum voor reserveren en online betalen.

Als u hieronder nog kunt reserveren, dan is er dus nog plek beschikbaar. U reserveert door hieronder online te betalen. De prijs is voor particulieren 745 euro voor tien dagen, en indien uw bedrijf voor u betaalt is de prijs 1490 euro voor tien dagen. Vragen vooraf kunt u stellen op het contactformulier onderin de pagina. Maximaal 16 deelnemers kunnen zich inschrijven. U bent van harte welkom.