Strohplatz
Onze aankomende trainingen:
Introductie Terugkomdag Vervolg Verdieping Jaartraining

Geweldloze Communicatie

In deze jaartraining gaan we op zeven dagen verder in op diverse onderwerpen die niet in de verbindende communicatie introductie, het vervolg Empathisch Luisteren en het daarop volgende Zelf Empathie los aan bod kwamen. Je wordt dan ook verzocht tenminste de introductie en het vervolg gevolgd te hebben (of een vergelijkbare training). Deze jaartraining geeft je kans om de dimensie van behoeftes -die wel of niet zijn ingevuld- verder uit te rollen naar allerlei randgebieden, en zo geweldloze communicatie verder jezelf eigen te maken. Daarnaast is er extra ruimte om voor jouw privé of werk situaties aandacht te bieden.

Geweldloze communicatie op het dak

Wat leer ik?

Je leert in deze jaartraining geweldloze communicatie de basis van: Reserveer een cursusplek

Van alle bovengenoemde onderwerpen geldt, dat we samen leren. Het programma is dan ook flexibel en toegespitst op vragen die spelen in de de groep. Samen leren we en kijken we hoe we geweldloze communicatie verder kunnen inpassen in ons dagelijks doen en laten. Oefenen staat dan ook erg centraal in deze jaarcursus.

Wie is de geweldloos communiceren trainer?

Niels Gorisse

Niels Gorisse is begin 2013 onder de indruk geraakt van geweldloos communiceren, en heeft sindsdien de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de cursus veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt

Ik heb Niels als invoelend ervaren, vooral ook als authentiek en integer door het zichtbaar en hoorbaar zoeken naar de juiste en zorgvuldige formulering. (lees meer feedback)

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Deze cursus is Nederlandstalig. Vanaf 09:30 zijn de deuren geopend, en een lesdag is ongeveer tussen 10:00-13:00 en 13:45-17:00. De cursus is inclusief onbeperkt koffie/thee; in de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt bij de cursus een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier.

Maximaal 16 deelnemers kunnen zich inschrijven. Bij vragen vooraf, laat het graag weten op het contactformulier onderin de pagina.

Korting?


Op dit moment zijn we bezig deze cursus in te plannen voor 2019. Laat ons alstjeblieft weten als u deze cursus wil volgen, en waar u woont, want dan komt deze cursus er ook weer aan, het liefst in de buurt van zoveel mogelijk deelnemers.
Cursus:Jaartraining Geweldloze Communicatie