Strohplatz

Geweldloze Communicatie Jaartraining

Integratiejaar

De volgende jaartraining wordt nog gepland.
Wil je een berichtje sturen als je interesse hebt?

In deze verbindende communicatie integratiejaar / jaartraining in Tilburg gaan we in 10 dagen in 10 maanden verder oefenen en leren om geweldloze communicatie nog meer in je leven te integreren. Deze jaartraining verbindende communicatie geeft je kans om geweldloze communicatie jezelf veel verder eigen te maken. Tussen de cursusdagen in, kom je samen met je eigen groepje cursisten om te stoeien met oefeningen en vraagstukken. We borduren verder voort op de introductie verbindende communicatie cursus die je bij ons of bij iemand anders al gevolgd hebt. Het meest wenselijk is als je al vier dagen training gevolgd hebt in totaal, maar geen probleem als je alleen nog een introductie (bij ons of een bij een collega) gevolgd hebt.

Geweldloze communicatie op het dak

Geweldloze communicatie op het dak

Wat leer ik?

Je leert in deze jaartraining geweldloze communicatie op verzoek alles wat je wil leren over geweldloze communicatie, en als leidraad onder andere de basis van: Reserveer een cursusplek

Van alle bovengenoemde onderwerpen geldt, dat we samen leren. Het programma is dan ook flexibel en toegespitst op vragen die spelen in de de groep. Samen leren we en kijken we hoe we geweldloze communicatie verder kunnen inpassen in ons dagelijks doen en laten. Oefenen staat erg centraal in deze jaarcursus.

Wie is de geweldloos communiceren trainer?

Niels Gorisse

Niels Gorisse

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.

Niels is heel rustig en laat je snel op je gemak voelen wat fijn is. Niels zorgde er echt voor dat er verbinding was door de rust die hij uitstraalde en door de dingen die hij zei. (lees )

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Trainingen overdag zijn op de tijdstippen 10:00-13:00 en 14:00-17:00; trainingen in de avond zijn van 19:30 tot 22:00. Een half uur vantevoren zijn de deuren geopend voor inloop, zodat we zo stipt mogelijk kunnen beginnen. Deze training is Nederlandstalig, inclusief onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen (meestal noten stroopwafels en pure chocola), onderin staan de algemene voorwaarden. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt bij de training een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier. U kunt bij iedere cursuslocatie gratis parkeren.

Locatie Eindhoven Hoogstraat is in het Hoogstraatgemeenschap te Hoogstraat 301B, 5654 NB, Eindhoven.
Locatie Eindhoven Berliozlaan is in het Zen Centrum Eindhoven te Berliozlaan 8, 5654 SM, Eindhoven.
Locatie Breda Strogebouwtje is te Veilingkade 9A, 4815 HC, Breda in het Houtje Touwtje Strogebouwtje achterin het terrein.
Locatie Breda ZeroPoint is te Ceresstraat 29, Breda.
Locatie Tilburg is te Spiritueel Centrum Jasmijn te Gondelstraat 2, Tilburg.
Kies hieronder de startdag en vul uw mailadres in voor online reserveren en betalen.

Rechts bovenin staan de cursusdagen; hieronder reserveert u door uw startdag te kiezen. U reserveert door hieronder online te betalen. Graag minstens een week vantevoren reserveren. De prijs voor particulieren is 975 euro voor tien dagen, of als ZZP`er / eenmanszaak / werknemer 1950 euro (BTW vrij). We beantwoorden met veel plezier vragen vooraf; het contactformulier staat helemaal onderin. Maximaal 16 deelnemers kunnen zich inschrijven. U bent van harte welkom.

Delen?
Volgen?