Strohplatz

Onze geweldloze communicatie -of verbindende
communicatie- cursus data:
Integratiejaar

De jaartraining gaat in de tweede helft
van 2019 plaatsvinden in Eindhoven (of Tilburg).
Als je interesse hebt, laat het svp. alvast weten
onderin onze pagina, dan sturen we je de data
toe als deze vast staan.

Verbindend Communiceren Integratiejaar

In dit verbindende communicatie integratiejaar gaan we op 10 dagen verder oefenen en leren om geweldloze communicatie nog meer in je leven te integreren. We borduren verder voort op de introductie verbindende communicatie cursus, en het Vervolg 1. Deze jaartraining verbindende communicatie geeft je kans om geweldloze communicatie jezelf veel verder eigen te maken. Tussen de cursusdagen in, kom je samen met je eigen groepje cursisten om te stoeien met oefeningen en vraagstukken.

Geweldloze communicatie op het dak

Geweldloze communicatie op het dak

Wat leer ik?

Je leert in deze jaartraining geweldloze communicatie onder andere de basis van: Reserveer een cursusplek

Van alle bovengenoemde onderwerpen geldt, dat we samen leren. Het programma is dan ook flexibel en toegespitst op vragen die spelen in de de groep. Samen leren we en kijken we hoe we geweldloze communicatie verder kunnen inpassen in ons dagelijks doen en laten. Oefenen staat erg centraal in deze jaarcursus.

Wie is de geweldloos communiceren cursus docent?

Niels Gorisse

Niels Gorisse

Niels Gorisse is begin 2013 onder de indruk geraakt van geweldloos communiceren, en heeft sindsdien de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.

Ik heb Niels als invoelend ervaren, vooral ook als authentiek en integer door het zichtbaar en hoorbaar zoeken naar de juiste en zorgvuldige formulering. (lees )

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Vanaf 09:30 zijn de deuren geopend, en een lesdag is ongeveer tussen 10:00-13:00 en 13:45-17:00. Deze training is Nederlandstalig, inclusief onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen (meestal noten stroopwafels en pure chocola), onderin staan de algemene voorwaarden. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt bij de training een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier.

Locatie Eindhoven is in het Hoogstraatgemeenschap te Hoogstraat 301B, 5654 NB, Eindhoven.
Locatie Breda is te Veilingkade 9A, 4815 HC, Breda in het Houtje Touwtje Strogebouwtje achterin het terrein.
Locatie Gouda Driestar is te Burgemeester Jamessingel 2, Gouda.
Locatie Utrecht is ín treinstation Utrecht Overvecht in de vergaderzaal van Coffeemania.
Locatie Rotterdam is binnenkort beschikbaar.
Kies hieronder de cursusdatum en vul uw mailadres in voor online reserveren en betalen.

Als u hieronder nog kunt reserveren, dan is er dus nog plek beschikbaar. U reserveert door hieronder online te betalen - graag minstens een week vantevoren. De prijs voor particulieren is 745 euro voor tien dagen, of als uw bedrijf betaalt 1490 euro (BTW vrij). Vragen vooraf kunt u stellen op het contactformulier onderin de pagina. Maximaal 16 deelnemers kunnen zich inschrijven. U bent van harte welkom.