Strohplatz


Verbindende Communicatie Introductie


Deze verbindende communicatie (of: geweldloze communicatie) training bekijkt de verbindende visie van Marshall Rosenberg stap voor stap, en biedt oefening met diverse concepten van geweldloze communicatie. Deze cursus is er compact in 2 avonden van 3 uur online (gelijk aan 3 avonden/ochtenden elders), of als 2-daagse in Noord-Brabant (Eindhoven of Breda, ook voor België bereikbaar). Je leert een manier om te onderzoeken wat er in jezelf speelt en wat er voor jou van belang is, en je leert begrijpen wat de drijfveren zijn van een ander. Tenslotte leer je ook ook hoe je dit kunt verwoorden met minder kans op misverstanden en conflicten, en met meer kans op verbinding rust en helderheid.

Wat leer ik?

Je leert de basis van: Reserveer een cursusplek

At the beginning of the training I was a little nervous, but the calm and confident attitude of Niels put me and the other participants at ease. After a while I could open up and practice, in a way that affected me deeply and positively. (lees )

geanonimiseerd

Wat is het verschil tussen 2 dagen of 2 avonden introductie?

Kort gezegd is de compacte introductie training een minimale versnelde introductie verbindende communicatie. De 2-daagse introductie bevat veel meer basiskennis rondom geweldloos communiceren en we hebben meer tijd voor individuele vragen.

In de 2-daagse beginnen we de eerste dag met je eigen leerdoelen formuleren, en de eerste helft van de kapstok genaamd het "model". We gaan het hebben over de meest bekende valkuilen en leerpunten, en we eindigen zo mogelijk de dag met een oefening in empathie die het meest past bij de leerbehoeftes die er spelen. De tweede dag van de introductie verbindende communicatie bekijken we de tweede helft van het model, en zullen diverse andere onderwerpen de revue passeren zoals verwachtingen, empathie-sympathie verschillen, enzovoort. In deze verbindend communiceren cursus staat het basismodel redelijk centraal. Het programma is echter zéér flexibel en er is tijd om allerlei oefeningen in te bouwen op basis van indivuele vragen! Op verzoek komen ook dus andere elementen van geweldloze communicatie aan bod. In deze twee dagen krijg je een brede en complete basis om geweldloze communicatie toe te gaan passen.

De compacte 2-avonden introductie verbindende communicatie begint met het (vlak vantevoren via PostNL) ontvangen van onze syllabus met gedetailleerd uitgewerkt lesmateriaal. Je krijgt bij ons volledige basis van verbindend communiceren met genoeg ruimte voor detailvragen. De essentie van geweldloze communicatie -empathie- behandelen we in ieder geval zodat je die hebt ervaren, en je krijgt enkele details uit empathisch luisteren en zelfverbinding/zelfcompassie. Sowieso is ook bij de compacte introductie verbindende communicatie het programma flexibel. Dit is een online live groepscursus. We verzenden bij de online versie vooraf de cursusmap en pas op de dag zelf vlak vantevoren toegangsinformatie toe.

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Lekker creatief, lekker jezelf zijn!, eerlijk en open reacties. (lees )

geanonimiseerd

Wanneer waar en hoe laat?

Onze introductie verbindende communicatie trainingen:

Eindhoven volledige 2-daagse op twee zaterdagen: 22 jan + 12 febr, 2+9 april, 2+9 juli, 8+15 okt.

Breda / Tilburg volledige 2-daagse op twee zondagen: 6+13 febr., 1+8 mei, 11+18 sept., 11+18 dec.

Online compact 2-avonden maandag- en woensdagavond: 24+26 jan., 14+16 maart, 16+18 mei, 18+20 juli, 26+28 sept., 21+23 nov.

Locatie Breda / Tilburg is te Seterseweg 7, Oosterhout, parkeren achter het hek links naast het gebouw.
Locatie Eindhoven is te Hoogstraat 301B, Eindhoven; de ingang is links om de hoek.
Locatie online is thuis; wij versturen de fysieke cursusmap met PostNL én emailen de inloggegevens vlak voor aanvang.

Trainingen zijn tussen 10:00-17:00 overdag bij de volledige 2 dagen training op locatie, en tussen 19:00-22:00 s`avonds bij de compacte 2 avonden online geweldloze communicatie training. De uitnodiging is om in het halve uur vooraf alvast binnen te komen; onderin staan de algemene voorwaarden. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt een map met lesmateriaal en feedbackformulier. Bij trainingen op locatie is er onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen.

Direct reserveren

Kies hieronder de startdag en reserveer door online te betalen. De prijs is naar inkomen (uitkering/modaal/bovengemiddeld), en één van de laagste in de Benelux.
De compacte 2 avonden (gecertificeerde trainer) kost particulier 69/89/109 euro, ZZP 125 euro, werknemer 175 euro (incl.).
De volle 2 dagen (gecertificeerde trainer) kost particulier 138/178/218 euro, ZZP 250 euro, werknemer 350 euro (incl.).
U bent van harte welkom!