Strohplatz


Verbindende Communicatie Introductie

Geweldloze communicatie in de muur

Geweldloze communicatie in de muur

In deze verbindende communicatie (ofwel geweldloze communicatie) cursus bekijken we deze rijke verbindende visie stap voor stap, en oefenen we met diverse concepten van geweldloze communicatie. Deze cursus is in Noord-Brabant (Eindhoven of Breda, ook voor geïnteresseerden uit België), en online. Je leert een manier om te onderzoeken wat er in jezelf speelt en wat er voor jou van belang is, en je leert begrijpen wat de drijfveren zijn van een ander. Tenslotte leer je ook ook hoe je dit kunt verwoorden met minder kans op misverstanden en conflicten, en met meer kans op verbinding rust en helderheid.

Wat leer ik?

Je leert de basis van: Reserveer een cursusplek

Ik vond het een aangename ervaring. Alles verliep vlot, ging goed over van één punt naar het volgende. Vloeiend, maar toch ruimte voor andere aandachtspunten en invalshoeken. Iedereen kreeg voldoende de ruimte en tijd om vragen te stellen of verduidelijkingen te krijgen. De trainer zorgde voor een veilige omgeving waar iedereen zich voldoende op zijn gemak voelde om dit alles toe te laten. (lees )

geanonimiseerd

In de tweedaagse beginnen we de eerste dag met je eigen leerdoelen en situatie formuleren, en de eerste helft van de kapstok genaamd het "model". We gaan het hebben over de meest bekende valkuilen en leerpunten, en we eindigen zo mogelijk de dag met een oefening in empathie die het meest past bij de leerbehoeftes die er spelen. De tweede dag bekijken we de tweede helft van het model, en zullen veel andere onderwerpen de revue passeren als we de eigen gekozen situaties bespreken. In deze verbindend communiceren cursus staat het basismodel dus centraal. Het programma is echter flexibel. Op verzoek komen ook andere elementen van geweldloze communicatie aan bod. In deze twee dagen krijg je een brede en complete basis om geweldloze communicatie toe te gaan passen.

In de compacte ééndaagse gaan we met name de kenmerken van het model langs, en sluiten de dag af met één of meer ervaringsoefeningen. De essentie van geweldloze communicatie -empathie- behandelen we in ieder geval zodat je die basis hebt ervaren. Sowieso is ook bij de ééndaagse het programma flexibel. De compacte ééndaagse is een online live groepscursus. We sturen in de week vooraf onze cursusmap en toegangsinformatie toe.

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Niels has a quiet, sincere and honest presence that contributed to my trust in our exchange. I find him very open to take feedback and learn. He has very strong values around environment and is prepared to “live” them. He is clear and precise in his expression. (lees )

geanonimiseerd

Wanneer?

U bent particulier én als ZZP`er/werknemer van harte welkom.

Trainingen zijn gedurende 10:00-13:00 en 14:00-17:00. U bent vanaf een half uur vantevoren welkom (zowel online als ter plekke). De training is Nederlandstalig, onderin staan de algemene voorwaarden, en er zijn maximaal 12 deelnemers. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt een map met lesmateriaal en feedbackformulier (ook als u online meedoet!). Op locatie is er onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen.

Waar?

Iedere locatie is per OV bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid.
Locatie online is met een eigen laptop; in de week vooraf sturen wij instructies en de cursusmap toe.
Locatie Breda is te Veilingkade 9A, 4815 HC, Breda in het strogebouwtje áchterin op terrein "Stek".
Locatie Breda Aardrijk is aan de achterkant/binnenplaats van Aardrijk 1, Breda in lokaaltje "De Keuken" (volg de A4`tjes).
Locatie Eindhoven H/Hoogstraat is te Hoogstraat 301B, 5654 NB, Eindhoven; de ingang is links om de hoek.
Locatie Eindhoven B/Berliozlaan is te Berliozlaan 8, 5654 SM, Eindhoven; de ingang is links om de hoek.

Direct reserveren

Kies hieronder de startdag en reserveer meteen door online te betalen. Eén cursusdag (gecertificeerde trainer) kost particulier 75/95/115 (naar inkomen), ZZP 125, werknemer 175 euro (incl. BTW).
Twee cursusdagen (gecertificeerde trainer) kost particulier 150/190/230 (naar inkomen), ZZP 250, werknemer 350 euro (incl. BTW). Het tarief is te wijzigen door hieronder de "Omschrijving" te veranderen. U bent van harte welkom!


Delen?
Volgen?