Strohplatz
Onze aankomende trainingen:
Introductie Terugkomdag Vervolg Verdieping Jaartraining

Geweldloze Communicatie

In deze 2-daagse introductie Verbindende Communicatie training (ofwel Geweldloze Communicatie training ontwikkeld door Dr. Marshall Rosenberg, zie CNVC) in Gouda Eindhoven of Breda, bekijken we onze eigen communicatie eens van dichtbij, en bespreken we en oefenen we allerlei concepten van geweldloze communicatie. Je gaat ook met een eigen situatie en eigen voorbeelden aan de slag, om je te trainen in omdenken en communiceren zodat de kans op misverstanden en conflicten kleiner wordt, en met meer verbinding en helderheid tot gevolg.

Wat leer ik?

Je leert in deze twee dagen de basis van:

Geweldloze communicatie op het dak

Ik ervaar het als een gedegen basis/introductie en jouw rustige en to the point bijdrage eveneens. Je leeft zelf voor wat je vertelt: you walk your talk zogezegd en ook dát is heel leerzaam, om het jou te horen en zien doen hoe Verbindende Communicatie in de praktijk werkt! (lees meer feedback)

geanonimiseerd

Reserveer een cursusplek

De eerste dag beginnen we met je eigen leerdoelen en situatie formuleren, en de eerste helft van het model. We gaan het hebben over de meest bekende valkuilen en leerpunten, en we eindigen zo mogelijk de dag met een oefening in empathie die het meest past bij de leerbehoeftes die er spelen, omdat empathie een belangrijke basis is van geweldloze communicatie. De tweede dag bekijken we de tweede helft van het model, en zullen veel andere onderwerpen de revue passeren als we de eigen gekozen situaties bespreken. In deze introductie Verbindende Communicatie training staat het basismodel dus centraal. Het programma is echter flexibel. Op verzoek komen ook andere elementen van geweldloze communicatie aan bod. In deze twee dagen krijg je een brede en complete basis om geweldloze communicatie toe te gaan passen.

Wie is de geweldloos communiceren trainer?

Niels Gorisse

Niels Gorisse is begin 2013 onder de indruk geraakt van geweldloos communiceren, en heeft sindsdien de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de cursus veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt

Ik heb Niels als invoelend ervaren, vooral ook als authentiek en integer door het zichtbaar en hoorbaar zoeken naar de juiste en zorgvuldige formulering. (lees meer feedback)

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Deze cursus is Nederlandstalig. Vanaf 09:30 zijn de deuren geopend, en een lesdag is ongeveer tussen 10:00-13:00 en 13:45-17:00. De cursus is inclusief onbeperkt koffie/thee; in de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt bij de cursus een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier.

Maximaal 16 deelnemers kunnen zich inschrijven. Bij vragen vooraf, laat het graag weten op het contactformulier onderin de pagina.

Locatie Breda Zuiderlicht is in Zuiderlicht te Kloosterlaan 138a, Breda.
Locatie Eindhoven is in het Hoogstraatgemeenschap te Hoogstraat 301B, Eindhoven.

Kies hieronder de gewenste cursusdatum voor reserveren en online betalen.

Als de datum hieronder nog aan te klikken is, is er nog plek, anders is deze helaas volgeboekt. Wij zijn blij als u zo lang mogelijk vooraf reserveert, want dat geeft ons helderheid over de populariteit van de datum en de plek én we kunnen dan op tijd de syllabus en andere hand-outs gereed maken. De prijs is BTW vrij omdat we CRKBO gecertificeerd zijn (zie details in de algemene voorwaarden) en uw reservering staat vast door hieronder online te betalen. De kosten zijn voor particulieren 69 euro per dag, 138 per weekend, en zakelijk geldt het dubbele tarief.