Strohplatz

Onze geweldloze communicatie -of verbindende
communicatie- cursus data:
Introductie

Geweldloze Communicatie Cursus Introductie

In deze verbindend communiceren cursus (ofwel geweldloos communiceren cursus) -ontwikkeld door Dr. Marshall Rosenberg, zie CNVC- in Gouda Eindhoven of Breda, bekijken we heel erg veel eigenschappen van deze rijke verbindende visie, en oefenen we ook met allerlei concepten van geweldloze communicatie. Je gaat met een eigen situatie en eigen voorbeelden aan de slag, om je te trainen in omdenken en communiceren zodat de kans op misverstanden en conflicten kleiner wordt, en met meer verbinding en helderheid tot gevolg.

Wat leer ik?

Je leert in deze twee dagen de basis van:

Geweldloze communicatie op het dak

Ik ervaar het als een gedegen basis/introductie en jouw rustige en to the point bijdrage eveneens. Je leeft zelf voor wat je vertelt: you walk your talk zogezegd en ook dát is heel leerzaam, om het jou te horen en zien doen hoe Verbindende Communicatie in de praktijk werkt! (lees )

geanonimiseerd

Reserveer een cursusplek

De eerste dag beginnen we met je eigen leerdoelen en situatie formuleren, en de eerste helft van het model. We gaan het hebben over de meest bekende valkuilen en leerpunten, en we eindigen zo mogelijk de dag met een oefening in empathie die het meest past bij de leerbehoeftes die er spelen, omdat empathie een belangrijke basis is van geweldloze communicatie. De tweede dag bekijken we de tweede helft van het model, en zullen veel andere onderwerpen de revue passeren als we de eigen gekozen situaties bespreken. In deze verbindend communiceren cursus staat het basismodel dus centraal. Het programma is echter flexibel. Op verzoek komen ook andere elementen van geweldloze communicatie aan bod. In deze twee dagen krijg je een brede en complete basis om geweldloze communicatie toe te gaan passen.

Wie is de geweldloos communiceren cursus docent?

Niels Gorisse

Niels Gorisse is begin 2013 onder de indruk geraakt van geweldloos communiceren, en heeft sindsdien de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de cursus veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.

Ik heb Niels als invoelend ervaren, vooral ook als authentiek en integer door het zichtbaar en hoorbaar zoeken naar de juiste en zorgvuldige formulering. (lees )

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Vanaf 09:30 zijn de deuren geopend, en een lesdag is ongeveer tussen 10:00-13:00 en 13:45-17:00. Deze cursus is Nederlandstalig, inclusief onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen (meestal noten stroopwafels en pure chocola), onderin staan de algemene voorwaarden. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt bij de cursus een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier.


Locatie Breda (niet op 16+17 febr.) is te Veilingkade 9A, 4815 HC, Breda in het Houtje Touwtje Strogebouwtje achterin het terrein.
Locatie Breda Zuiderlicht (alleen 16+17 febr.) is te Kloosterlaan 138a, 4811 EE, Breda.
Locatie Gouda Ondernemershuis is te Buurtje 2, Gouda.
Locatie Gouda Driestar is te Burgemeester Jamessingel 2, Gouda.
Locatie Eindhoven is in het Hoogstraatgemeenschap te Hoogstraat 301B, 5654 NB, Eindhoven.
Locatie Tilburg is zo dicht mogelijk bij treinstation Tilburg.
Kies hieronder de gewenste cursusdatum voor reserveren en online betalen.

Als u hieronder nog kunt reserveren, dan is er dus nog plek beschikbaar. U reserveert door hieronder online te betalen. De prijs is voor particulieren 149 euro voor twee dagen, en indien uw bedrijf voor u betaalt is de prijs 298 euro voor twee dagen. Vragen vooraf kunt u stellen op het contactformulier onderin de pagina. Maximaal 16 deelnemers kunnen zich inschrijven. U bent van harte welkom.