Strohplatz


Incompany communicatie training op maat

Een communicatie training voor professionals met verbindende communicatie -in heel Nederland en België- is altijd toegespitst op de behoeften van uw organisatie. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld meer samenwerking binnen teams wilt, een prettigere werksfeer, effectiverer sales gesprekken, of handvaten voor meer klantvriendelijkheid. Incompany communicatie trainingen kunnen in allerlei vormen: van een verkennende lezing tot een volledige weektraining. We geven inhouse verbindende communicatie trainingen aan leidinggevers werknemers docenten jeugdzorg enzovoort. Handelen en communiceren met verbindend communiceren brengt minder frustratie, korter overleg, en meer respect voor elkaar.

Verbindende Communicatie in onderwijs

We verzorgen ook incompany communicatie trainingen op maat aan leerkrachten en in onderwijsonderstellingen, bijvoorbeeld voor beter contact met leerlingen, meer inlevingsvermogen bij mentorgesprekken, kunnen luisteren zonder vooroordelen, en meer van betekenis kunnen zijn voor ouders en leerlingen die het moeilijker hebben dan andere leerlingen. Verbindende communicatie is bij uitstek geschikt als integrale aanpak (zoals voor Kansengelijkheid) om achterstandproblemathiek vanuit respect en gelijkheid te benaderen.

Wat leer ik?

Doelstellingen binnen bedrijven en organisaties kunnen bijvoorbeeld zijn:

U kunt hieronder rechtstreeks een gratis verkennend online intakegesprek inplannen. U kunt als individuele werknemer, of met uw team, ook onze twee-daagse zakelijke verbindende communicatie volgen, en u bent ook (met zakelijk tarief) welkom bij onze jaartraining of themadagen.