Strohplatz

Zakelijke communicatie voor professionals

Zakelijke communicatie voor professionals op basis van verbindende communicatie is toegespitst op knelpunten die uit een verkennend gesprek vooraf naar boven komen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: meer samenwerking binnen teams, een prettigere werksfeer, effectiverer sales gesprekken, of handvaten voor meer klantvriendelijkheid.

Wat leer ik?

In-house team trainingen zijn een halve, 1 of 2 dagen en kunnen bereiken:

Handelen en communiceren met verbindend communiceren kan zorgen voor minder frustratie, korter overleg, en meer respect voor elkaar. Neem voor interesse contact op het contactformulier onderin de pagina.

Wie is de geweldloos communiceren cursus docent?

Niels Gorisse

Niels Gorisse is begin 2013 onder de indruk geraakt van geweldloos communiceren, en heeft sindsdien de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de cursus veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.

Ik heb Niels als invoelend ervaren, vooral ook als authentiek en integer door het zichtbaar en hoorbaar zoeken naar de juiste en zorgvuldige formulering. (lees )

geanonimiseerd