Strohplatz

Geweldloze Communicatie Cursus Vervolg

Vervolg
Alle vervolgtrainingen zijn momenteel in Tilburg.

In deze vervolg verbindende communicatie training -of: geweldloos communiceren training- in Eindhoven of Breda of Tilburg, staat authentiek en oprecht contact maken met de ander centraal. We gaan oefeningen doen om in te leven in de ander, ook als het gaat om moeilijke berichten of boosheid. Empathisch luisteren is sleutelbegrip binnen elke verbinding tussen twee of meer mensen, en daarom is het dan ook een naadloze vervolgstap na de verbindende communicatie cursus introductie, die verzocht wordt eerst te volgen (of een vergelijkbare training).

Na een herhaling introduceren we stof en gaan we oefenen met empathisch uiten (waar de focus van de introductie cursus lag), en beginselen van zelf-empathie komen ook langs. Zo wordt langzaam een completer beeld gevormd van hoe geweldloos communiceren een verbindende visie geeft bij conflicten, boosheid en lastige boodschappen zoals negatieve feedback of een nee. Je leert concrete handvatten om in deze situaties zodanig te kunnen beredeneren, luisteren en uiten zodat de verbinding toch in stand blijft, ook al lijkt het dat je wordt "aangevallen" en dat het aantal keuzes om te reageren misschien beperkt lijkt.

Geweldloze communicatie giraf

Geweldloze communicatie giraf

Wat leer ik?

Je leert in deze twee dagen de basis van:

In dit weekend gaan we na een korte herhaling van het model, inzoomen op empathisch luisteren met een stappenplan waarmee je concrete handvaten krijgt en ervaart om de "mens" achter de boodschapper weer te zien. Je gaat flink oefenen in empathisch verbonden zijn. De tweede dag gaan we nog meer oefenen, zowel met uitdagende boodschappen ontvangen (nee, boosheid, enz) als ook deze uitdagende boodschappen verbindend uiten. Het programma is zeer flexibel en wordt aangepast als de leerbehoefte van de groep anders is.

Reserveer een cursusplek

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Niels Gorisse

Niels Gorisse

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.

Niels is heel rustig en laat je snel op je gemak voelen wat fijn is. Niels zorgde er echt voor dat er verbinding was door de rust die hij uitstraalde en door de dingen die hij zei. (lees )

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Trainingen overdag zijn op de tijdstippen 10:00-13:00 en 14:00-17:00; trainingen in de avond zijn van 19:30 tot 22:00. Een half uur vantevoren zijn de deuren geopend voor inloop, zodat we zo stipt mogelijk kunnen beginnen. Deze training is Nederlandstalig, inclusief onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen (meestal noten stroopwafels en pure chocola), onderin staan de algemene voorwaarden. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt bij de training een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier. U kunt bij iedere cursuslocatie gratis parkeren.

Locatie Eindhoven Hoogstraat is in het Hoogstraatgemeenschap te Hoogstraat 301B, 5654 NB, Eindhoven.
Locatie Eindhoven Berliozlaan is in het Zen Centrum Eindhoven te Berliozlaan 8, 5654 SM, Eindhoven.
Locatie Breda Strogebouwtje is te Veilingkade 9A, 4815 HC, Breda in het Houtje Touwtje Strogebouwtje achterin het terrein.
Locatie Breda ZeroPoint is te Ceresstraat 29, Breda.
Locatie Tilburg is te Spiritueel Centrum Jasmijn te Gondelstraat 2, Tilburg.
Kies hieronder de startdag en vul uw mailadres in voor online reserveren en betalen.

Rechts bovenin staan de cursusdagen; hieronder reserveert u door uw startdag te kiezen. U reserveert door hieronder online te betalen. Graag minstens een week vantevoren reserveren. De prijs voor particulieren is 179 euro voor twee dagen (of vier avonden), of als ZZP`er / eenmanszaak / werknemer 358 euro (incl. BTW). We beantwoorden met veel plezier vragen vooraf; het contactformulier staat helemaal onderin. Maximaal 16 deelnemers kunnen zich inschrijven. U bent van harte welkom.


Delen?
Volgen?