Strohplatz

Introductie professioneel

Verbindende Communicatie Introductie

Verbindende communicatie trainingen voor professionals verhogen soft-skills zodat er meer tevredenheid en samenwerking op de werkvloer is. De effectiviteit wordt groter door oprecht naar elkaar te kunnen luisteren, voor jezelf op te kunnen komen op een verbindende manier (assertiviteit), en meer zelf-reflectie.

Wat leer ik?

Deze introductie van twee dagen geeft de basis van onder andere: Wij bieden ook incompany geweldloze communicatie trainingen.
Geweldloze communicatie in ons eigen pand

Geweldloze communicatie in ons eigen pand

Ik ervaar het als een gedegen basis/introductie en jouw rustige en to the point bijdrage eveneens. Je leeft zelf voor wat je vertelt: you walk your talk zogezegd en ook dát is heel leerzaam, om het jou te horen en zien doen hoe Verbindende Communicatie in de praktijk werkt! (lees )

geanonimiseerd

De eerste dag beginnen we met leerdoelen formuleren, en de eerste helft van het model komt langs. We gaan het hebben over de meest bekende valkuilen en leerpunten, en we eindigen zo mogelijk de dag met een oefening in empathie die het meest past bij de leerbehoeften. De tweede dag bekijken we de tweede helft van het model, en zullen veel andere onderwerpen de revue passeren. In deze verbindend communiceren cursus staat het basismodel dus centraal. Het programma is echter zeer flexibel. Op verzoek komen ook andere elementen van geweldloze communicatie aan bod. In deze twee dagen krijg je een brede en complete basis om geweldloze communicatie toe te gaan passen.

Wie is de geweldloos communiceren docent?

Niels Gorisse

Niels Gorisse

Niels Gorisse is begin 2013 onder de indruk geraakt van geweldloos communiceren, en heeft sindsdien de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.

Ik heb Niels als invoelend ervaren, vooral ook als authentiek en integer door het zichtbaar en hoorbaar zoeken naar de juiste en zorgvuldige formulering. (lees )

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Vanaf 09:30 zijn de deuren geopend, en een lesdag is ongeveer tussen 10:00-13:00 en 13:45-17:00. Deze training is Nederlandstalig, inclusief onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen (meestal noten stroopwafels en pure chocola), onderin staan de algemene voorwaarden. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt bij de training een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier.

Hoofdlocatie Rotterdam is te Aar 193, Rotterdam (bereikbaar met OV en gratis parkeren).
Locatie Eindhoven is in het Hoogstraatgemeenschap te Hoogstraat 301B, 5654 NB, Eindhoven.
Locatie Breda is te Veilingkade 9A, 4815 HC, Breda in het Houtje Touwtje Strogebouwtje achterin het terrein.
Kies hieronder de cursusdatum en vul uw mailadres in voor online reserveren en betalen.

Als u hieronder nog kunt reserveren, dan is er dus nog plek beschikbaar. U reserveert door hieronder online te betalen - graag minstens een week vantevoren. De prijs voor particulieren is 149 euro voor twee dagen, of als uw bedrijf betaalt 298 euro (BTW vrij). Vragen vooraf kunt u stellen op het contactformulier onderin de pagina. Maximaal 16 deelnemers kunnen zich inschrijven. U bent van harte welkom.