Strohplatz


Geweldloze communicatie coach


Coaching met geweldloze communicatie (ofwel geweldloos communiceren) geeft glasheldere concrete handvaten om weer in verbinding te komen met jezelf en anderen. Wilt u persoonlijke begeleiding over die lastige situatie op werk of privé, of zijn er uitdagingen in het dagelijks leven en staat u open voor coaching met een geweldloze visie? Of wilt u "gewoon" even gehoord worden?

Hoe werkt het?

Ik neem de verbindende communicatie visie mee die Marshall Rosenberg heeft ontwikkeld, en baseer me ook op basisprincipes uit focusing van Eugene Gendlin. We nemen samen de tijd voor verbindende coaching. We gaan een open gesprek in over wat er speelt, dynamisch en zonder vooraf vastgesteld programma. De intentie is om in alle rust en samen vanuit nieuwsgierigheid verder te komen. Ik weet niets beter dan jij, ik loop in gelijkwaardigheid een stukje naast je mee.

In ons gesprek kun je ervaren:

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Ik ben daar heel tevreden over! Wat ik hiervoor al aangaf: "you walk your talk" en geeft daarmee zelf al het levende voorbeeld van verbindende communicatie! Ik heb je als invoelend ervaren, vooral ook als authentiek en integer door het zichtbaar en hoorbaar zoeken naar de juiste en zorgvuldige formulering. (lees )

geanonimiseerd

Interesse

Maak hieronder een afspraak voor een gratis intake gesprek (telefonisch of een face-to-face online platform) van 30 minuten. Laat gerust onderin een berichtje achter als u eerst meer informatie wilt. Praktisch gesproken kunnen we afspreken in een bos voor wandelcoaching (in Noord-Brabant regio Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven), of binnen in het Houtje Touwtje Strogebouwtje te Breda. Een afspraak rekenen we per half uur af, duurt meestal maximaal twee uur, en de kosten zijn particulier 60 euro per uur (incl. BTW) en zakelijk 90 euro per uur (incl. BTW).