Strohplatz


Geweldloze communicatie coach

Ondersteuning nodig?

Ondersteuning nodig?

Coaching met verbindend communiceren (ofwel geweldloos communiceren) geeft glasheldere concrete handvaten om weer in verbinding te komen met jezelf en anderen. Wilt u persoonlijke begeleiding over die lastige situatie op werk of privé, of zijn er uitdagingen in het dagelijks leven en staat u open voor coaching met een geweldloze visie? Of wilt u "gewoon" even gehoord worden?

Hoe werkt het?

Ik neem de verbindende communicatie visie mee die Marshall Rosenberg heeft ontwikkeld, en baseer me ook op basisprincipes uit focusing van Eugene Gendlin. We nemen samen de tijd voor verbindende coaching. We gaan een open gesprek in over wat er speelt, dynamisch en zonder vooraf vastgesteld programma. De intentie is om in alle rust en samen vanuit nieuwsgierigheid en gelijkwaardigheid verder te komen.

In ons gesprek kun je ervaren:

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


De training was nuttig omdat ik op deze manier achter het ~waarom~ kom. Ik ben heel tevreden. Ik voelde mij comfortabel en verbonden. De sfeer was dusdanig dat mensen diepe gevoelens durfden te delen. (lees )

geanonimiseerd

Interesse

Maak hieronder een afspraak voor een gratis intake gesprek (telefonisch of een face-to-face online platform) van 30 minuten. Laat gerust onderin een berichtje achter als u eerst meer informatie wilt. Praktisch gesproken kunnen we in de zomer bij voorkeur in een bos voor wandelcoaching (in Noord-Brabant regio Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven), en in de winter bij u thuis. Een afspraak duurt meestal anderhalf uur, en de reguliere kosten zijn particulier 60 euro per uur (incl. BTW).

Delen?
Volgen?