Strohplatz

Geweldloos communiceren en coaching

Coaching met verbindend communiceren (ofwel geweldloos communiceren) geeft glasheldere concrete handvaten om weer in verbinding te komen met jezelf en anderen. Wilt u persoonlijke begeleiding over die lastige situatie op werk of privé, of zijn er uitdagingen in het dagelijks leven en staat u open voor coaching met een geweldloze visie? Of wilt u "gewoon" even gehoord worden?

Hoe werkt het?

Ondersteuning nodig?

Ondersteuning nodig?

Ik neem de verbindende communicatie visie mee die Marshall Rosenberg heeft ontwikkeld, en baseer me ook op basisprincipes uit focusing van Eugene Gendlin. We nemen samen de tijd voor verbindende coaching. We gaan een open gesprek in over wat er speelt, dynamisch en zonder vooraf vastgesteld programma. De intentie is om in alle rust en samen vanuit nieuwsgierigheid en gelijkwaardigheid verder te komen.

In ons gesprek kun je ervaren:

Wie is de geweldloos communiceren trainer?

Niels Gorisse

Niels Gorisse

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.

Niels is heel rustig en laat je snel op je gemak voelen wat fijn is. Niels zorgde er echt voor dat er verbinding was door de rust die hij uitstraalde en door de dingen die hij zei. (lees )

geanonimiseerd

Interesse

Voor een skype sessie kunt u hieronder een afspraak maken; voor een ontmoeting in Breda kunt u onderin een e-mail achterlaten. De kosten zijn 150 euro per twee uur. Laat gerust onderin een berichtje achter als u eerst meer informatie wilt.
Delen?
Volgen?