Strohplatz


Geweldloze communicatie coach


Coaching met geweldloze communicatie (ofwel geweldloos communiceren) geeft glasheldere concrete handvaten om weer in verbinding te komen met jezelf en anderen. Wilt u persoonlijke begeleiding over die lastige situatie op werk of privé, of zijn er uitdagingen in het dagelijks leven en staat u open voor coaching met een geweldloze visie? Of wilt u "gewoon" even gehoord worden?

Hoe werkt het?

Ik neem de verbindende communicatie visie mee die Marshall Rosenberg heeft ontwikkeld, en baseer me ook op basisprincipes uit focusing van Eugene Gendlin. We nemen samen de tijd voor verbindende coaching. We gaan een open gesprek in over wat er speelt, dynamisch en zonder vooraf vastgesteld programma. De intentie is om in alle rust en samen vanuit nieuwsgierigheid verder te komen. Ik weet niets beter dan jij, ik loop in gelijkwaardigheid een stukje naast je mee.

In ons gesprek kun je ervaren:

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Niels is a great teacher: warm, considerate, respectful and he explains very well the difficult subject of nonviolent communication. Niels was always ready to reply to our questions and took the time to listen to us. (lees )

geanonimiseerd

Interesse?

Plan hieronder een gratis kennismaking (telefonisch of een online platform) van maximaal 30 minuten. De gesprekken zelf vinden plaats online (via Zoom), óf binnen in bibliotheek LocaHal naast treinstation Tilburg, óf buiten in bos Surae tussen Breda en Tilburg, óf binnen in Praktijkruimte De Belcrum in Breda, óf buiten boven de parkeerplaatsen te Nonnenveld in Breda. Genoeg opties!
Een afspraak rekenen we per volledig half uur af, duurt meestal maximaal twee uur, en de kosten zijn particulier 50 euro per uur (incl. BTW) en zakelijk 80 euro per uur (incl. BTW).