Strohplatz

Burn out coach en stress coach


Erg tevreden met de manier waarop Niels de vertaling maakte van theorie naar praktijk. Niels ging steeds op een papier staan zodat duidelijk was wat hij deed in de communicatie. Hij checkt vaak door oogcontact of te vragen bij de deelnemers. (lees )

geanonimiseerd

Verbindende communicatie kan verlichting bieden bij gedoe op het werk. Soms gaat verbindende coaching op de werkvloer om conflicten of meningsverschillen, meestal gaat zakelijke coach om burn-out of stress. Verbindende communicatie is een duurzame aanpak om opnieuw eigen kracht terug te vinden. Een coach kan verlichting bieden om uit een burn-out te komen, maar kan ook preventief worden ingezet.

Bij individuele zakelijke coaching voor burn-out of stress is het doel om een nieuwe balans te vinden tussen wat je aan kan en wat er van je verwacht wordt. Verbindende communicatie biedt een nieuw krachtig perspectief waardoor je -cognitief en emotioneel- anders kan omgaan met situaties. Meestal zijn één of meer doelen hieronder van toepassing:

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Het was fijn om de ruimte te voelen om open te zijn en me thuis te voelen. Zeer tevreden omdat er zorg was en alle tijd voor vragen. Zeer verbonden en aanwezig. Ruimte geven en rust. Ik voelde me op mijn gemak, omdat ik niets moest en daardoor bij kon dragen en zelf kon leren. (lees )

geanonimiseerd

Interesse

Maak hieronder een afspraak voor een gratis intake gesprek (telefonisch of een face-to-face online platform) van 30 minuten. Laat gerust onderin een berichtje achter als u eerst meer informatie wilt. Praktisch gesproken spreken we bij u op bedrijf af. Een afspraak duurt meestal anderhalf uur, en de reguliere kosten zijn zakelijk 120 euro per uur (incl. BTW) (kijk hier voor particuliere coaching).

Delen?
Volgen?