Strohplatz


Burn out coach en stress coach


Verbindende communicatie is een duurzame aanpak om opnieuw eigen kracht terug te vinden. Een coach kan verlichting bieden om uit een burn-out te komen, maar kan ook preventief worden ingezet. Je leert niet -zoals bij cognitieve psychologie- om anders te denken, je doorleeft wel met aandacht wat er écht is zodat je ánders terug in je schoenen kan gaan staan.

Bij individuele coaching voor burn-out of stress is het doel om een nieuwe balans te vinden tussen wat je aan kan en wat er van je verwacht wordt. Verbindende communicatie biedt een nieuw krachtig perspectief waardoor je -cognitief en emotioneel- anders kan omgaan met situaties. Meestal zijn één of meer doelen hieronder van toepassing:

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Het was duidelijk en goed te volgen. De afwisseling van enerzijds theorie en anderzijds praktijk maakten dat je de kans kreeg om het te begrijpen en te ervaren. De voorbeelden maakten het ook duidelijker. Ik voelde me erg comfortabel. Niels zorgt voor een veilige en aangename sfeer, waardoor je je goed kunt voelen en optimaal kunt leren. (lees )

geanonimiseerd

Interesse

Maak hieronder een afspraak voor een gratis intake gesprek (telefonisch of een face-to-face online platform) van 30 minuten. Laat gerust onderin een berichtje achter als u eerst meer informatie wilt. Praktisch gesproken spreken we bij u op bedrijf af (of bij één van onze trainingslocaties in Breda of Eindhoven). Een afspraak rekenen we per half uur af, duurt meestal maximaal twee uur, de kosten zijn particulier 60 euro per uur (incl. BTW) en zakelijk 90 euro per uur (incl. BTW).