Verbindende communicatie training dag 2

Als je al ooit een introductieles gehad hebt en weer een opfrisser wilt, of bij ons cursusdag A hebt gevolgd, wees dan hartelijk welkom op deze tweede introductiedag. Samen is dit een volledige introductie in Verbindende Communicatie ofwel Geweldloze Communicatie (ontwikkeld door Dr. Marshall Rosenberg, zie CNVC).

Deze dag begint met een opfrisser, en dan komen de twee laatste stappen langs, namelijk verzoeken en objectief waarnemen. Ook komen diverse knelpunten aan bod. Het programma is flexibel, dus op verzoek komen andere elementen van geweldloze communicatie aan bod. We sluiten deze dag af met een of twee totaaloefeningen die toepasbaar zijn voor zowel zelf-compassie als compassie voor een ander.

Wat leer ik?

Je leert op deze tweede of opfris- cursusdag:

  • twee andere belangrijke basisblokken van verbindende communicatie
  • hoe je het hele model kunt gebruiken om meer rust en ruimte voor jezelf te maken
  • hoe waardevol het kan zijn om puur waarnemingen te noemen zonder oordelen of gedachtes
  • helder en daadkrachtig te communiceren met een behoefte+verzoek in plaats van oordeel+strategie
  • objectief en liefdevol te zijn naar jezelf toe
  • een lastige situatie op een objectieve en liefdevolle manier te benaderen

Waar en wanneer

De lessen worden gegeven in Zuiderlicht te Kloosterlaan 138a, Breda. Maximaal 16 deelnemers kunnen zich inschrijven. Er is (onbeperkt) koffie en thee. Zorg svp. dat je op tijd bent, vanaf 09:30 ben je hartelijk welkom. Een lesdag duurt van 10:00 tot 17:00 met een pauze ongeveer tussen 13:00 en 13:45. In deze pauze kun je een zelfgemaakte lunch opeten, of voor 8.50 euro een lunch kopen bij de cursusruimte (s`ochtends al aangeven svp), of even naar de AH lopen op te Oude Vest 5, Breda.

Bij vragen vooraf, mail gerust naar verzoek apenstaartje verbindendecommunicatie.com.

Klik hieronder op de datum voor reserveren en betalen.


Ook interessant: