Strohplatz

Agenda
Introductie

Vervolg Verdieping

Geweldloze Communicatie Verdieping

Twee dagen lang kijken we naar nog meer verdieping binnen geweldloze communicatie, met name naar zelf-empathie en de valkuilen voor onszelf, zoals: jezelf vergeten en zelf-kritiek. Op basis van Verbindende Communicatie (ofwel geweldloze communicatie, ontwikkeld door Dr. Marshall Rosenberg, zie CNVC) bekijken we hoe we beter voor onszelf kunnen zorgen, en hoe we een time-out kunnen nemen voor onszelf. Zelf-Empathie is het derde proces binnen geweldloze communicatie en deze cursus sluit dan ook het drie-luik, met het Verbindende Communicatie Vervolg en de Verbindende Communicatie Introductie voorafgaand (de introductie of een vergelijkbare voorkennis is nadrukkelijk verzocht om gevolgd te hebben).

Geweldloze communicatie op het dak

Geweldloze communicatie op het dak

Wat leer ik?

Je leert in deze twee dagen "Verbindende Communicatie Verdieping" de basis van:

De eerste dag herhalen we de stappen binnen geweldloze communicatie. Daarna gaan we aan de slag met belangrijke oefeningen voor zelf-empathie, en heb je de gelegenheid om eens een eigen innerlijke worsteling te bekijken op een nuchtere daadkrachtige manier. De tweede dag staan vervolgoefeningen en ook met name totaaloefeningen centraal.

Wie geeft de geweldloze communicatie trainingen?

Niels Gorisse

Niels Gorisse

Niels Gorisse is begin 2013 onder de indruk geraakt van geweldloze communicatie, en heeft sindsdien de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Na jaren voorbereiding heeft Niels het certificeringsproces doorlopen en is hij door de internationale organisatie CNVC aangedragen om internationaal gecertificeerd trainer te mogen zijn.

Ik heb Niels als invoelend ervaren, vooral ook als authentiek en integer door het zichtbaar en hoorbaar zoeken naar de juiste en zorgvuldige formulering.

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Deze cursus is Nederlandstalig. Vanaf 09:30 zijn de deuren geopend, en een lesdag is ongeveer tussen 10:00-13:00 en 13:45-17:00. De cursus is inclusief onbeperkt koffie/thee; in de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt bij de cursus een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier.

Maximaal 16 deelnemers kunnen zich inschrijven. Bij vragen vooraf, mail gerust naar verzoek apenstaartje verbindendecommunicatie.com.

De locatie is STEK Breda in het schattige "Houwtje Touwtje Strogebouwtje" helemaal achterin STEK te Veilingkade 9A, Breda. Als je het terrein binnenkomt door de hekken, loop dan kaars-recht door naar helemaal achterin; na 100 meter zie je een rond gebouw gemaakt van leem en stro en houten balken - daar is het. Gratis parkeren aan de kade, circa 10 minuten lopen vanaf treinstation Breda. Je kunt bij het restaurantje aan het begin van het terrein warm eten en lunchen.

Kies hieronder de gewenste cursusdatum voor reserveren en online betalen.

Als de datum aan te klikken is, is er nog plek, anders is deze helaas volgeboekt. De prijs is BTW vrij omdat we CRKBO gecertificeerd zijn (zie details in de algemene voorwaarden) en uw reservering staat vast door hieronder online te betalen.