Oefengroep Breda

Welkom bij de NVC Oefengroep Breda. Je bent van harte welkom als je een introductiecursus Verbindende Communicatie (ofwel geweldloze communicatie, ontwikkeld door Dr. Marshall Rosenberg, zie CNVC) hebt gevolgd en wilt verder oefenen. Niels Gorisse -certificatie candidaat- begeleidt met plezier deze avond.

De locatie is STEK Breda in het schattige Houwtje Touwtje Strogebouwtje helemaal achterin het terrein, te Veilingkade 9A, Breda. Als je op het terrein binnenkomt door de hekken, loop dan helemaal rechtdoor naar achterin; na 100 meter zie je een gebouw wat letterlijk van stro gemaakt is; daar is het. Gratis parkeren aan de kade, rond de 10 minuten lopen vanaf treinstation Breda. Je kunt er ook vooraf heerlijk warm eten. De kosten zijn 10 euro per persoon voor de zaalhuur en versnaperingen, in cash mee te nemen - plus het verzoek om een feedbackformulier in te vullen voor bijdrage aan mijn certificeringsproces.

We gaan het liefst aan de slag met oefeningen die je graag wil doen. En we prikken de dag plus tijdstip het liefst wanneer zo veel mensen kunnen. En het prettigste is het als er een zo constant mogelijke groep steeds komt. Mail dus vantevoren naar verzoek apenstaartje verbindendecommunicatie.com als je een specifiek verzoek hebt voor een specifieke avond, of voor overige vragen vooraf. Meldt je alstjeblieft hieronder per avond aan zodat helder is hoeveel mensen komen.