Zelfvoorzienend Off-grid Cursus

Geweldloze Communicatie Intro

Geweldloze Communicatie Vervolg

Zelfvoorzienend Off-grid Festival les/marktstand

  • maart: ReclaimTheSeeds
  • juni: Living Village festival
  • juli: Permacultuur festival
  • juli: Footprint festival
  • sept.: Het Circus festival
  • nov.: Groene Passie

Geweldloze Communicatie Festival

OverigeOefengroep Breda

Welkom bij de NVC Oefengroep Breda. Je bent van harte welkom als je een introductiecursus Verbindende Communicatie (ofwel geweldloze communicatie, ontwikkeld door Dr. Marshall Rosenberg, zie CNVC) hebt gevolgd en wilt verder oefenen. Niels Gorisse -certificatie candidaat- begeleidt met plezier deze avond.

Intentie

Ik ga het liefst aan de slag met oefeningen die je graag wil doen. En de dag plus tijdstip is het liefst wanneer zo veel mensen kunnen. Mijn voorkeur is er een zo constant mogelijke groep steeds komt. Mail dus vantevoren naar verzoek apenstaartje verbindendecommunicatie.com als je een specifiek verzoek hebt voor een specifieke avond, of voor overige vragen vooraf. Door specifieke verzoeken vooraf in te schieten, wil ik voorkomen dat we met z`n allen daar tijd aan kwijt zijn voordat we kunnen beginnen.

Waar?

De locatie is STEK Breda in het schattige "Houwtje Touwtje Strogebouwtje" helemaal achterin STEK te Veilingkade 9A, Breda. Als je het terrein binnenkomt door de hekken, loop dan kaars-recht door naar helemaal achterin; na 100 meter zie je een rond gebouw gemaakt van leem en stro en houten balken - daar is het. Gratis parkeren aan de kade, circa 10 minuten lopen vanaf treinstation Breda. Je kunt bij het restaurantje aan het begin van het terrein warm eten en lunchen.

Kosten?

De kosten zijn 10 euro per persoon voor de zaalhuur en versnaperingen, in cash mee te nemen - plus het verzoek om het feedbackformulier digitaal in te vullen de dag na de oefengroep.

Wanneer?

Op de datumprikker hieronder kun je je aanmelden en daarop is ook de datum te vinden. De avonden duren van 19:00 tot 22:00.