Geweldloze Communicatie Intro

Geweldloze Communicatie Vervolg

Geweldloze Communicatie FestivalMediation: Verbindende Communicatie bij een geschil

Tussen geliefden, buren, families, vrienden: soms is er een geschil waar niemand blij van wordt. Hoe los je dat op? Hoe gaan we respectvol en toch daadkrachtig om met boosheid of meningsverschillen? Met geweldloze communicatie kun je het geheel eens van een hele andere kant bekijken, op een manier dat je daadwerkelijk elkaar begrijpt op een constructievere manier.

Wat komt aan bod

Tijdens een mediation sessie kun je ervaren

  • wat jouw drijfveren zijn en die van een ander
  • de neutrale onderliggende essentie naar boven halen waar het echt om gaat
  • creatieve oplossingen vinden waar echt iedereen blij mee is op lange termijn
  • oude pijnpunten zacht en effectief veranderen naar concreetheid nu
  • open gesprek in een emotioneel veilige setting

Wie geeft de geweldloze communicatie trainingen?

Niels Gorisse is begin 2013 onder de indruk geraakt van geweldloze communicatie, en heeft sindsdien de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Na jaren voorbereiding heeft Niels het certificeringsproces doorlopen en is hij door de internationale organisatie CNVC aangedragen om internationaal gecertificeerd trainer te mogen zijn.

Ik heb Niels als invoelend ervaren, vooral ook als authentiek en integer door het zichtbaar en hoorbaar zoeken naar de juiste en zorgvuldige formulering.
geanonimiseerd

Interesse

Als je graag mediation op basis van geweldloze communicatie wilt ervaren, neem vooral contact op via verzoek apenstaartje verbindendecommunicatie.com of onderstaand formulier. Ik neem dan direct contact op.

Voor:Mediation
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Eventuele toelichting:
Versturen