Geweldloze Communicatie Intro

Geweldloze Communicatie Vervolg

Geweldloze Communicatie FestivalEffectief communiceren op de werkvloer

Tijdens deze in-house teamtraining van een dag bekijken we communiceren zoals dat gangbaar is, en vervolgens kijken we samen of vanuit geweldloze communicatie communiceren misschien wel helderder, effectiever en eenvoudigweg korter is. Tenslotte zoomen we nog in op knelpunten die vantevoren in overleg als uitdagend zijn bestempeld.

Wat leer ik?

Deze dag gaat over de basis van:

  • effectiever communiceren
  • respectvol feedback geven en feedback ontvangen
  • oorzaken van misverstanden verhelpen
  • empathisch omgaan met weerstand
  • daadkrachtiger een boodschap overbrengen
  • niet 5% maar 100% van de werknemer aanwezig op het bedrijf
  • op verzoek interne problemen op een verhelderende manier bekijken

Communiceren vanuit geweldloze communicatie kan zorgen voor minder frustratie, korter overleg, en meer respect naar elkaar toe. Situaties waarbij weerstand wordt ervaren -zoals feedback geven- worden behandeld.

Wie geeft de Verbindende Communicatie trainingen?

Niels Gorisse is eind 2011 onder de indruk geraakt van geweldloze communicatie, en heeft sindsdien de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Omdat hij graag geweldloze communicatie wil lesgeven met een zo hoog mogelijke kwaliteit en zoals dit ook bedoeld is door de bedenker Marshall Rosenberg, is hij momenteel candidaat om gecertificeerd te worden als leraar. Niels heeft meer dan 60 cursusdagen achter de rug van nationale en internationale trainers.

Ik heb Niels als invoelend ervaren, vooral ook als authentiek en integer door het zichtbaar en hoorbaar zoeken naar de juiste en zorgvuldige formulering.
geanonimiseerd

Interesse

Als u interesse heeft in deze training, of details wilt weten, neem gerust contact op via verzoek apenstaartje verbindendecommunicatie.com of vul onderstaand formulier in. We nemen dan direct contact met u op.

Cursus:Effectief communiceren op de werkvloer
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Bedrijfsnaam:
Eventuele toelichting:
Versturen