Strohplatz

Agenda
Introductie

Vervolg Verdieping

Verbindende Communicatie Introductie

In deze 2-daagse introductie Verbindende Communicatie training, ofwel Geweldloze Communicatie Training, ontwikkeld door Dr. Marshall Rosenberg, zie CNVC) in Breda of Eindhoven bekijken we onze eigen communicatie eens van dichtbij, en bespreken en oefenen we allerlei concepten van geweldloze communicatie. Je gaat ook met een eigen situatie en voorbeelden aan de slag, om je zo te leren uitdrukken dat de kans op misverstanden en conflicten kleiner wordt, en met meer verbinding en helderheid.

Geweldloze communicatie op het dak

Geweldloze communicatie op het dak

Wat leer ik?

Je leert in deze twee dagen de basis van:

Ik ervaar het als een gedegen basis/introductie en jouw rustige en to the point bijdrage eveneens. Je leeft zelf voor wat je vertelt: you walk your talk zogezegd en ook dát is heel leerzaam, om het jou te horen en zien doen hoe Verbindende Communicatie in de praktijk werkt!

geanonimiseerd

De eerste dag beginnen we met je eigen leerdoelen en situatie formuleren, en de eerste helft van het model. We gaan het hebben over de meest bekende valkuilen en leerpunten, en we eindigen zo mogelijk de dag met een oefening in empathie die het meest past bij de leerbehoeftes die er spelen, omdat empathie de basis is van geweldloze communicatie. De tweede dag bekijken we de tweede helft van het model. In deze introductie Verbindende Communicatie training staat het basismodel dus centraal. Het programma is echter flexibel. Op verzoek komen ook andere elementen van geweldloze communicatie aan bod. We sluiten de dag af met tenminste een totaaloefening waar je ook zelf thuis mee door kunt oefenen.

Wie geeft de geweldloze communicatie trainingen?

Niels Gorisse

Niels Gorisse

Niels Gorisse is begin 2013 onder de indruk geraakt van geweldloze communicatie, en heeft sindsdien de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Na jaren voorbereiding heeft Niels het certificeringsproces doorlopen en is hij door de internationale organisatie CNVC aangedragen om internationaal gecertificeerd trainer te mogen zijn.

Ik heb Niels als invoelend ervaren, vooral ook als authentiek en integer door het zichtbaar en hoorbaar zoeken naar de juiste en zorgvuldige formulering.

geanonimiseerd

Waar en wanneer?

Deze cursus is Nederlandstalig. Vanaf 09:30 zijn de deuren geopend, en een lesdag is ongeveer tussen 10:00-13:00 en 13:45-17:00. De cursus is inclusief onbeperkt koffie/thee; in de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. U krijgt bij de cursus een bedrukte multomap met alle lesmateriaal plus een feedbackformulier.

Maximaal 16 deelnemers kunnen zich inschrijven. Bij vragen vooraf, mail gerust naar verzoek apenstaartje verbindendecommunicatie.com.

Locatie Breda Zuiderlicht is in Zuiderlicht te Kloosterlaan 138a, Breda.
Locatie Eindhoven is in het Hoogstraatgemeenschap te Hoogstraat 301B, Eindhoven.

Kies hieronder de gewenste cursusdatum voor reserveren en online betalen.

Als de datum aan te klikken is, is er nog plek, anders is deze helaas volgeboekt. De prijs is BTW vrij omdat we CRKBO gecertificeerd zijn (zie details in de algemene voorwaarden) en uw reservering staat vast door hieronder online te betalen.